2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Bilgili Array
    Üyelik tarihi
    Apr 2005
    Yer
    istanbul
    Mesajlar
    1.105
    İtibar Gücü
    0

    Microsoft Office 2007 Test Sürüşü

    Microsoft Office’n 2007 sürümünü, bilgisayara yüklemeye gerek kalmadan web tarayıcısı üzerinden online olarak deneyebilirsiniz.



    Microsoft, kullanıcıların 2007 Microsoft Office ile online test sürüşü yapabilmelerine olanak tanıyan bir “almadan dene” programı başlattı. Çıktıktan sonraki bir ay içerinde yaklaşık 2,5 milyon kişi tarafından kullanılan 2007 Microsoft Office’in Beta 2 sürümü, ürünün bugüne kadarki en popüler Office sürümü olduğunu ortaya koyuyor. http://www.microsoft.com/office/prev...testdrive.mspx adresinden erişilebilen online test sürümü, kullanıcıların 2007’nin getirdiği yenilikleri ve yararları bilgisayarlarına yüklemeye ya da Beta 2 sürümünü kurmaya gerek kalmadan, web tarayıcıları üzerinden kolayca keşfetmelerine olanak tanıyor.

    Microsoft Bilgi Çalışanları Ürünleri Yönetim Grubu Başkan Yardımcısı Chris Capossela konu hakkındaki görüşlerini şöyle dile getiriyor: “Office’in bu sürümünün çıkmasıyla birlikte birçok ilke de tanıklık ediyoruz. Yeni kullanıcı arayüzü, kullanıcıların çalışma deneyimini zenginleştiren çok sayıda yenilik ve Beta 2 sürümünü kullanan rekor sayıda kişi bunlardan bazıları. İlginin bu kadar yüksek düzeyde olması, kullanıcılara gerek duydukları ve istedikleri şeyleri özellikleri sunduğumuzu doğrulamış oluyor. Online test sürüşü de, daha kolay ve daha iyi çalışma deneyimini herkesin yaşayabilmesi için mükemmel bir fırsat sağlıyor.”

    Kullanıcılar online test sürüşü sayesinde ürünleri kullanarak, piyasaya çıkacak olan sürümün kendilerine belge yönetimi, işlerin düzenlenmesi ve iş arkadaşlarıyla birlikte çalışma konusunda sağlayabileceği kolaylıkları doğrudan deneme fırsatı buluyor. İsteyen herkes, yalnızca birkaç dakika içinde örnek verilerle belge düzenleme, e-posta gönderme ve gerçek zamanlı işbirliği işlevselliğini görmek için Microsoft Office SharePoint sitelerinden birine yollama gibi işlevleri kullanarak, bildik Microsoft Office uygulamaların yeni sürümde getirdiği gelişmiş özellikleri deneyebiliyor.

    Microsoft Office’in ürün piyasaya çıkmadan önce kullanılabilen ilk online deneme sürümü olan sistem, önceden hazırlanmış veriler sayesinde Microsoft Office’in masaüstü uygulamalarının yanı sıra sunucu ürünlerinin de denenmesine olanak tanıyor. SharePoint Server 2007 ve Project Server 2007 gibi çoğu Office ürününü kapsayan 18 ürüne ait kullanım kılavuzu, kullanıcılara ürünlerle ilgili adım adım açıklamalar sunuyor.

    2007 Microsoft Office online test sürüşü programı İngilizce, Fransızca, Almanca, Japonca ve İspanyolca dillerinde sunuluyor.

  2. #2
    Uzman Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2005
    Mesajlar
    2.347
    İtibar Gücü
    0
    Ben başka bilgisayarlarda biraz kullandım, gayet güzel arayüzü var ve bir o kadar da güzel özellikleri var :nevet

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2