Özel günlerin en vazgeçilmez içkilerinden biri olan ve dünyanın ilk alkollü içeceği olarak bilinen şarap, milyonlarca kişi tarafından sevilerek tercih edilir. 6 Şubat 2021 tarihi itibari ile zamlı olarak Migros marketlerde uygulanan en güncel Migros şarap fiyatları detaylı liste halinde yayında.


Türkiye Cumhuriyeti’nde alkollü içeceklere son olarak 4 Temmuz 2019 tarihinde %13.48 oranında zam yapılmıştır. Aşağıda bulunan fiyatlar, 2021 güncel şarap zamlı liste fiyatı olarak yayınlanmıştır.


Mey İçki Sanayii Tic. A.Ş ve Pernod Ricard Turkey isimli alkollü içecek dağıtıcılarının Migros şarap fiyatları aşağıda bulunan listelerde yer almaktadır. Yukarıda yer alan navigasyon aracılığıyla fiyatı hakkında bilgi almak istediğiniz şarap içecek markasına tıklayarak daha hızlı bilgi edinebilirsiniz.


Aşağıda yer alan güncel şarap fiyatları son yapılan fiyat düzenlemesi ile birlikte 4 Temmuz 2019 tarihinde yapılan fiyat düzenlemesine göre düzenlenmiştir. Fiyatlara KDV dahildir. Migros, CarrefourSA gibi süpermarket zincirlerinde düzenlenen kampanya veya indirimler zincir marketlerin perakende satış fiyatıdır, aşağıda yer alan fiyatlarda değişiklik gösterebilir. Listemizde yer alan fiyatlar tüketicilere tavsiye edilen satış fiyatlarıdır.