1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Donanımcı Array Solucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jun 2008
    Yer
    Yeraltından
    Mesajlar
    837
    İtibar Gücü
    16

    Modern Warfare 2



    Modern Warfare 2


    2. Dünya Savaşı'ndan alıntı konular ile geliştirilen oyunlardan birisi de Call of Duty serisidir. Modern savaşlara ilk Call of Duty 4: Modern Warfare ile adım atan Activision ekibi 5. oyundan sonra 2. Modern oyununu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. COD 4 MW ile bütün ilgileri üstüne toplamış "Yılın Oyunu" olarak şahlanmıştı. İlk modern oyundan sonra diğerinin yapımına başlanması meraklıların yüzünü güldürdü. Bakalım Infinity Ward, MW 2'de bizleri ne gibi sürprizler ile karşılaştıracak?

    Oyunun Konusu

    Yeni oyunda "Call of Duty" isminin yer alması düşünülmüyor. Biraz konu içeriğinden bahsedelim; ilk Modern Warfare'da yaşanan olayların ardından birkaç yıl geçmiştir. Imran Zakhaev'in öldürülmesinin sonrasında bazı gelişmeler yaşanır. Vladimir Makarov isimli bir Rus, hem intikam almak, hem de yarım kalan nükleer faaliyetleri tamamlamak için harekete geçer. Bunun büyük bir tehlike unsuru olduğunu fark eden güvenlik güçleri, oluşturulan "Task Force 141" isimli özel bir timi bölgeye gönderir. İlk oyunda olduğu gibi yeni yapımda da alternatif gerçeklikte bir senaryo bulunuyor. Ekipte yer alan Gary "Roach" Sanderson isimli bir acemiyi kontrol ediyoruz ve yanımızda, ilk maceradan da tanıyacağımız Soap MacTavis kıdemli bir asker olarak yer alıyor.

    Yenilikler

    Senaryonun oyuncu gözünden çok güzel olacağı belirtiliyor. Detaylı resimler, çok seçenekli haritalar, görevleri tamamlamak için bize eşlik edecek. Rio De Jenario, Sibirya, Kazakistan dünyanın bir ucundan diğer ucuna operasyonlara katılma imkanımız olacak. Bu oyunda yüzme olayı da unutulmamış. Ayrıca kar motosikleti, helikopter gibi araçları kullanmak mümkün olacak.

    Unutmadan yeni eklenen bir özelliğe yani Special Force'ye değinmek gerekir. Bu sayede çatışmalarda sırt sırta olacak ve oyundan daha da zevk alacaksınız. Bunun yanında daha modern silahlar, bombalar bizleri bekliyor.

    Sistem Gereksinimleri

    - Intel Pentium IV 3.0 Ghz ya da AMD 64 3200+ ve üzeri işlemci
    - Windows XP için 512 MB, Windows Vista ve Windows 7 için 1 GB RAM
    - 256 MB ATI Radeon 1600XT ya da nVidia GeForce 6600GT ve üzeri ekran kartı (Shader Model 3.0 destekli)
    - 16 GB sabit disk alanı

    Video

    Konu Solucan tarafından (25-10-2009 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir.


Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. GTA San Anderas Modern Mod TR
    By KaRa_KRaL in forum RPG
    Cevaplar: 27
    Son Mesaj: 16-08-2011, 15:04
  2. Modern Fare Imleçleri
    By fbbeko in forum KONU DISI
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 16-08-2008, 09:33
  3. Modern Pazarlamacılık
    By ducan06 in forum Web Reklam
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 23-06-2006, 14:29

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2