Sayfa 1/2 12 SonSon
16 sonuçtan 1 ile 12 arası
  1. #1
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Aug 2006
    Mesajlar
    177
    İtibar Gücü
    0

    MSI

    Anakart, en yüksek oyun seviyesi için Pentium Extreme Edition (Pentium XE) ve 64 Bit komut desteği, Tampon Bellek Taşması ve XdBit gibi teknolojileri olan Core 2 Extreme işlemcileri ve tüm soket 775 işlemcileri destekliyor.

    Ürünün Teknik Özellikleri:

    • MSI 975X Platinum Powerup Edition
    • Yonga seti: Intel 975X Express + ICH7DH
    • Socket: LGA 775
    • FSB: 533/800/1066 MHz
    • Çift Ekran Kartı Desteği: ATI Crossfire
    • RAM: 4x Dual-Channel 240-pin DDR2 1066
    • PCIe-Slotu:2x 16x PCIe, 2x 1x PCIe, 1x PCI
    • SATA Bağlantısı: 5x Serial-ATA II (RAID 0,1, 0+1)
    • IDE Bağlantısı: 2x ATA/UDMA133
    • Ses: 8-Kanal Intel HD-Audio-Codec, S/P-DIF
    • Network: 1x Gigabit-Ethernet
    • Bağlantılar: 8x USB 2.0, 2x Firewire, 1x seri, 1x parallel, 2x PS/2

    SÜPER Bİ ANAKART!!!!

  2. #2
    Donanımcı Array sergenyapim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2006
    Yer
    Sivas
    Mesajlar
    696
    İtibar Gücü
    0
    Aslında bu anakarttan bir tanede benim yapmam gerekiyor

  3. #3
    DMKolik Array HyperTreadingTecnology - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2006
    Yer
    ist/ayazağa
    Mesajlar
    488
    İtibar Gücü
    18
    CPU Desteği : Intel Pentium 4/Celeron, Intel Pentium Processor Extreme Edition&Intel Pentium D
    Yongaset : Intel 975X, Intel ICH7R
    FSB : 1066/ 800 MHz
    Bellek : maks. 8GB DDR2 800/ 667/ 533 ECC
    Grafik Arabirimi : 2 x PCI Express x 16
    Tümleşik Grafik : -
    Sata ve IDE : Intel ICH7R South Bridge:1 x UltraDMA 100/66/33, 3 x Serial ATA 3.0Gb/s, RAID 0, 1, 5
    Raid : Serial ATA, RAID 0, 1, 5
    Ses : Realtek ALC882M High Definition Audio 8-channel CODEC
    Ağ : 2 x Marvell 88E8053 Gigabit LAN Controller, Wireless LAN: 54Mbps IEEE 802.11g
    1394 : Wireless LAN: 54Mbps IEEE 802.11g (ASUS WiFi-AP Solo)
    PCI : 3 x PCI
    PCI Express : 2 x PCI Express x 16 slot, farklı ekran kartları için,
    USB 2.0 : Maks. 8 USB2.0/1.1 port
    Şekil Faktörü : ATX



    Endüstri Standardı
    Intel LGA775 Pentium 4 CPU
    Bu anakart en son Pentium 4 CPU destekler. 1066/ 800 MHz FSB ile, Hyper-Threading Teknoloji, Intel'in LGA775 Pentium 4 işlemcisi bugüne kadarki en hızlı desktop işlemcisidir.

    Intel® 65nm Dual-Core CPU desteği
    Bu anakart birbirine bakırlarla bağlı 65-nanometre (nm) işlem teknolojisine dayanan Intel Pentium D/Pentium 4/Celeron dual-core işlemcileri destekler.

    Intel® MPT (Intel® Memory Pipeline Teknoloji)
    Intel Memory Pipeline Teknoloji (Intel MPT) ek olarak CPU ile sistem belleği arasındaki bellek erişimini optimize ederek sistem düzey performansı verir.


    ATI CrossFire Teknoloji
    CrossFire arzu edilen daha yüksek antialiasing, anisotropic filtering, shading, ve texture ayarları sunar.


    Dijital Ev Özellikleri
    ASUS EZ-Backup
    ASUS EZ-Backup özelliğiyle kullanıcılar BIOS yada diğer kurulumlara gerek kalmaksızın RAID1 (default) veya RAID0 sistemleri düzenlemek için SATA2 teknolojisini kullanabilirler. EZ-Backup sabit disk üzerindeki veri güvenliğini isteyenler için idealdir.


    Asus DH Remote
    DH Remote kullanıcılarına rahatlıkla PC'lerini kontrol edebilme imkanı sağlar. Bir tek butona basarak Pc açılıp kapatılabilir, askı moduna alınabilir. Ayrıca devrim niteliğindeki bu ASUS teknolojisi bilgisayar uyku modundayken bile Skype , wireless AP gibi kablosuz aygıtlara bağlanabilmeyi sağlar. Kullanıcılar buton ayarlarını istedikleri gibi değiştirebilirler.


    ASUS WiFi-AP Solo
    WiFi AP Solo sisteme çok yönlü ses seviyesi özelliği kazandırır. Kullanıcılar internete bağlanabilir, LAN oyunları oynayabilir, printer erişimi ve paylaşımı imkanı bulabilir ve Skype kullanabilirler. WiFi-AP Solo PC uyku modundaykende bu fonksiyonları sağlayabilir. WiFi-AP Solo ektra WiFi AP maliyetinden koruyan bir onboard özelliktir.



    ASUS MP3-In?
    Pc kapatılabilir ve herhangi bir taşınabilir muzik çalar için hoparlörler kullanılabilir.


    ASUS Q-Connector
    ASUS Q-Connector bir tam modülle tek bir adımda chassis ön panel kablolarına bağlanmaya yada bağlantıyı kesmeye olanak sağlar. sağlar.

    Gelişmiş Termal Tasarımı
    Stack Cool 2
    Stack Cool 2 teknolojisi ASUS tarafından geliştirilen, fan kullanılmadan, sıfır ses düzeyi ile gerçekleştirilen soğutma sistemidir. Bu sistemle, komponentlerin çalışması sırasında ortaya çıkan ısı, özel olarak tasarlanmış PCB üzerinden diğer tarafa iletilir ve etkin ısı dağılımı sağlanmış olur.

    8 Faz Güç Dizaynı
    ASUS ASUS 8-Faz Güç Tasarımı CPU ve güç modülünü yüksek güç gerilimi riskinden uzakta tutar. Bundan başka, daha az ısı üretmek içinyüksek verimde çalışmayı sağlar ve sonuç olarak serin bir ortam sunar.

    Fansız Dizayn: Heat-pipe Termal Çözüm
    Soğutma fanları bazen sese ve istenmeyen durumlara sebep olabilir. ASUS anakartlar fansız konseptleriyle sessiz ve rahat bir çalışma ortamı sunar. Heat sink ve Heat pipe en etkin şekilde ısı dağılımı için üretilmiştir.


    ASUS iki-slot termal dizayn (ASUS exclusive)
    ASUS özel iki-slot termal dizayn
    ASUS iki-slot termal dizayn daha düşük VGA kart sıcaklığı ve daha iyi hava akışı sağlar.

    Maksimum oyun performansı
    DDR2 800 Desteği
    Üst performans elde etmek için Asus mühendisleri DDR2 belleğin gerçek potansiyelini başarıyla sundular. Yerel DDR2 800 sistem performansını engelleri ortadan kaldırarak en yükseğe çıkarır.

    ASUS Hyper Path3
    Komponetler arasındaki alma ve verme emirleri senkronize olarak çalıştığı zaman sistem içindeki veri transferleri gerçekleşir. Ancak bu mekanizmada zaman zaman gecikmeler olur, buna gecikme zamanı diyoruz. ASUS Hyper Path3 teknolojisi bu gecikme zamanını kısaltarak, kullanıcıya bilgisayarının gerçek performansını görmesini sağlar.
    AI NOS
    İşlemcinize "nitrous oxide" enjekte edin! Patentli AI NOS (Gecikmesiz Overclocking Sistemi) teknolojisi sisteminizin yükünü akıllıca teşhis eder ve daha fazla performans gerektiren işlemler için sisteminizin performansını yükseltir. Diğer dinamik overclocking tekniklerinden farklı olarak AI NOS sonsuz hız ihtiyaçlarınıza çok daha hızlı olarak cevap verir.
    PEG Link
    PEG (PCI Express Graphics) Link Mode teknolojisi üstün görüntü kalitesi için grafik kartınızın performansını artıran benzersiz bir özelliktir. PEG Link GPU ve VGA belleğini, anakart üzerindeki BIOS üzerinden sistem bus ve memory bus kullanarak artırır. PEG Link Mode DX8 ve DX9 uygulamalarında güçlü video performansı sunar. ASUS mühendisleri, yüksek performans isteyen grafik uygulamalarında sistem stabilitesi sağlamak amacıyla her PCI-Express kart için ayrı ayrı parametrelerin uyumunu sağlamaktadır.

    Precision Tweaker
    Precision Tweaker, ciddi anlamda overclock yapan kullanıcılar için tasarlanmıştır. Maksimum performansı sağlamak amacı ile sistem performansını adım adım yükseltmeyi sağlamaktadır. Precision Tweaker sisteminizdeki bir çok ana parça için overclock imkanı saunmaktadır: CPU, Bellek, PCI-Express, ve Front Side Bus.
    vDIMM
    Bellek modüllerine ne kadar güç gittiğini kontrol edebilirsiniz.
    vCore
    ASUS size DIMM kontrol edebilmeniz için 8-step voltaj kontrolü sağlamaktadır. İşlemcinizin gerçek olarak ne kadar güce ihtiyacı olduğunu bulun. 0.0125 volt ile ayarlama yapın!
    PCI-Express x16 Frekansı
    PCI-Express x16 grafik kartınızın frekans opsiyonlarını keşfedin.
    SFS
    SFS (Stepless Frequency Selection) FSB hızınızı 200MHz ile 400MHz arasında, 1 MHz sapma ile ayar yapabilmenizi sağlar.

    ASUS' a Özel Diğer Özellikler
    Dolby Master Studio
    A person who truly knows good entertainment appreciates good acoustic presence. AI Life Serisi anakartlar 8-kanal ses çıkışı DVD' den daha yüksek ses özelliği sunar. Üstün Dolby Master Studio ve 7.1 surround ses sistemiyle gerçek bir ev tiyatrosus keyfi yaşatır. P5W DH Deluxe sesin kalitesini artırır.
    -Dolby Prologic IIx -Dolby Virtual speaker
    -Dolby Headphone -Dolby Digital Live


    CrashFree BIOS 3
    ASUS CrashFree BIOS 3, BIOS dosyası içeren USB flash diski yardımıyla bozuk BIOS verisini kurtarmayı sağlar.


    EZ-Flash2
    EZ Flash 2 kullanışlı bir BIOS update özelliğidir. OS' ye girmeden önce bir USB flash diskten BIOS update edilir. BIOS güncellemesi bir floppy diske gerek duymaksızın sadece tek bir tıkla gerçekleştirilebilir.
    SATA on the Go
    Serial ATA (SATA) 3Gb/s özellikli yeni nesil hard disk sürücü destekli anakart, genişletilmiş ölçekleme ve iki katı bant genişliği ile daha fazla veri aktarımı ve depolaması sağlar. Arka panelde yerleştirilmiş harici SATA portu akıllı kurulum ve hot-plug fonksiyonları sağlar. Bu aygıt üzerinde fotoğraf, videolar gibi içerikler kolayca yedeklenebilir.

    Dual Gigabit LAN
    Bütünleşik dual Gigabit LAN tasarımı, sisteme, iki ayrı network arasındaki trafiği düzenleyen bir geçit konumu sağlar. Bu özellik herhangi bir gecikme ve düzeltme olmadan WAN 'dan LAN'a hızlı transfer sağlar. Böylelikle büyük ölçekli video, ses veri aktarımlarında problem yaşanmaz.
    IEEE 1394a
    IEEE 1394a arabirimi dijital televizyon, dijital video camcorder gibi ses/video aygıtları içini yüksek hız dijital arabirimi sağlar.rimi sağlar.


    Bu anakart ve ambalajlaması Hazardous Substances (RoHS) kullanımında avrupa birliği standartlarına (European Union's Restriction) uyar. Bu anakartın ambalajlaması Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak yapılmıştır.


    Arka I/O Port Üzerinde S/PDIF-Çıkış
    Bu anakart harici home theater sistemlerine bir coaxial S/PDIF-out (SONY-PHILIPS Digital Arabirimi) ile sorunuz bağlantı sağlar. Dijital sesi analoga çevirmeden ve en iyi sinyal kalitesini koruyarak transfer eder.

    InterVideo Media Launcher (OEM version)
    IT endüstrisindeki liderliğini güçlendiren ASUS anakartları en son multimedya yazılımı içeren çok yönlü InterVideo Media Launcher paketi sağlar. (OEM version)


    KARDEŞ KUSURA BAKMA AMA ASUS MSI dan HER zman ÖNDE

  4. #4
    Donanımcı Array sergenyapim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2006
    Yer
    Sivas
    Mesajlar
    696
    İtibar Gücü
    0
    Evet.. ASUS her zaman önde. Arkadaşın çalışmasınada bakınca aynı sonuç çıkıyor..

  5. #5
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Aug 2006
    Mesajlar
    177
    İtibar Gücü
    0
    GIGABYTE Unleashes GA-8N-SLI Quad Royal
    Frees the Limitation of Graphics and Gaming Performance! - (2005/11/11)

    GIGABYTE TECHNOLOGY, a leading manufacturer of motherboards, VGA cards and other computing hardware solutions, has launched GIGABYTE GA-8N-SLI Quad Royal, the world first SLI technology enabled motherboard equipped with four PCI Express X16 slots. Based on the NVIDIA® nForece4™ SLI™ Intel® Edition and NVIDIA® nForece4™ SLI™ chipsets, the GA-8N-SLI Quad Royal is designed for gamers who lived by ultimate performance and ultimate scalability.

    Quad PCI Express X16 Slots
    Powered by NVIDIA® SLI™ X16 technology and featuring four PCI Express X16 slots, the GA-8N-SLI Quad Royal frees the limitation of graphics and gaming performance. Supports two full-bandwidth 16-lane PCI Express links which offers twice the PCI Express bandwidth of X8 SLI solutions, the GA-8N-SLI Quad Royal ensures the maximum graphics and gaming performance for next generation GPUs and games. Equipped with GIGABYTE own-designed four PCI Express X16 slots supporting eight monitors output, the GA-8N-SLI Quad Royal is more suitable for gaming with spectacular view or special application which requires multi-monitor output.



    Delivering unprecedented graphics performance and superior functionality, the legendary GA-8N-SLI Quad Royal is definitely the way to go for gamers, PC geeks and consumers alike!

    Fully Featured for the Future
    Fully supported by Intel® Pentium 4 and Pentium D LGA775 processors, the four 240-pin DIMM sockets can hold an impressive 8GB of DDR2 memory, four SATA 3Gb/s RAID ports with RAID 0, 1, 0+1, 5 functions and one IDE port makes future storage expansion an easy task. Built-in USB 2.0 and IEEE 1394 functionality means connectivity to all the latest high-speed peripherals and multimedia devices. On-board Dual PCI-E Gigabit LAN provides lighting fast networking connections. Embedded post code debug LED display and up to seven fan connectors provides the instant information from the motherboard and the best thermal solution for ultimate gaming experience.

    GA-8N-SLI Quad Royal Specification

    Intel Pentium Processor Extreme Edition/Pentium D/Pentium 4/Celeron
    NVIDIA nForce 4 SLI Intel Edition and NVIDIA nForce 4 SLI
    1066/800/533 MHz Front Side Bus
    4 x DIMM, max. 8GB, DDR2 667/533
    4 x PCI-E X16 , 2 x PCI-E X1, 1 x PCI 2.2
    Dual Gigabit LAN
    8-channel Audio
    4 x SATA 3GGb/s, RAID 0, 1, 0+1, 5
    3 x IEEE 1394
    EasyTune™ 5, C.I.A.2, M.I.B.2

  6. #6
    DMKolik Array HyperTreadingTecnology - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2006
    Yer
    ist/ayazağa
    Mesajlar
    488
    İtibar Gücü
    18
    galiba haberiniz yok Asus Gigabyte nin bir bölümünü satın aldı bu bolumlerın 2 tanesi ise anakart ve ekran kartı

  7. #7
    DMKolik Array HyperTreadingTecnology - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2006
    Yer
    ist/ayazağa
    Mesajlar
    488
    İtibar Gücü
    18
    bu gigabyte neden hala sli kart kullanıo anlamıorum sli kartlar ilk çıkarn sli anakartlarda kullanıldı daha sonra south bridgeye alındı Nf4 de ama hala bu kartı kullanıolar.bu kartın patenti de asus a ait

  8. #8
    Uzman Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2005
    Mesajlar
    2.347
    İtibar Gücü
    0
    Şu anda Asus P5W DH Deluxe 'un üstüne anakart çıkmadı, çıkacak gibi de durmuyor! Asus forever... :gitar

  9. #9
    DMKolik Array HyperTreadingTecnology - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2006
    Yer
    ist/ayazağa
    Mesajlar
    488
    İtibar Gücü
    18
    dediğimiz gibi asus number 1

  10. #10
    Donanımcı Array sergenyapim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2006
    Yer
    Sivas
    Mesajlar
    696
    İtibar Gücü
    0
    Evet 1 Numara..

  11. #11
    Administrator Array csniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2004
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.371
    İtibar Gücü
    10
    "En İyi" sözcüğü kullanıcıların isteklerine göre değişiklik gösterebilir. O nedenle "En İyi" anakart (veya diğer parçalar) kullanıcının tüm isteklerine en ucuz şekilde cevap veren karttır.
    Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

  12. #12
    DMKolik Array HyperTreadingTecnology - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2006
    Yer
    ist/ayazağa
    Mesajlar
    488
    İtibar Gücü
    18
    evet doğru olabilir.ama biz şöyle diyelim kalite bakımından en gösterişlisi

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2