2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    DMKolik Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2006
    Yer
    izmir
    Mesajlar
    260
    İtibar Gücü
    0

    <<<<<MsN SPaCe>>>>KiŞiSeL WeB SaY

    Msn'de herkesin my space si var benim yok yapamıyorum diyenler işte tam yerindesiniz...Ufak bir animasyon göstersi ile yapaca ınız birkaç işlem sonunda sizinde kendinize ait my spaceniz olacak...

    Msn Space ile;
    -Resimlerinizi paylaşabilirsiniz...
    -Kişisel müzik listenizi paylaşabilirsiniz...
    -Günlük notlarınızı yayınlayabilirsiniz...
    -Hatırlatma ekleyip günü geldi inde herkese otomatik olara hatırlata bilirsiniz...
    -Ve bunlar gibi birçok yenili i space ile keşfedip yapabilirsiniz...




    KENDİ SPACENİZİ OLUŞTURMAK İSTİYORSANIZ HEMEN BU FLAS ANİMASYONLU ANLATIMI İZLEYİN...

    http://shiftdelete.net/site/videokur...wlet__swf.html

    MSN Alanınıza (MSN Spaces), aşa ıda sıralaca ım adımları takip ederek her türlü HTML kodunu girebilece iniz bir alan yaratabilirsiniz.

    1) Öncelikle alanınıza girdikten sonra sayfanızı düzenleyebildi iniz ana sayfanın adresinin (linkinin) yanına &powertoy=sandbox kodunu yazın ve ardından Enter tuşuna basın.

    2) Sayfa yenilendikten sonra sayfanın sa tarafında bulunan, önceden de aşina oldu unuz Customize tuşuna tıklayın.

    3) Bu aşamadan sonra sayfanın sol tarafında bulunan Modules butonuna tıklayın ve açılacak olan pencereden Power Toy: Custom HTML yazısının yanında bulunan Add yazısına tıklayın.

    4) Bu aşamadan sonra sayfanın sa tarafında bulunan Save butonuna tıklarsanız aşa ıda görmüş oldu unuz, her türlü HTML kodunu girebilece iniz pencere ana düzenleme sayfanızda belirecektir.

    Msn Spaces'da kendi tema renklerinizi kendiniz belirleyebilirsiniz

    --------------------------------------------------------------------------------

    1. Normal bir şekilde spaces'inize girin. (Ayar yapabilece iniz bölüme)
    2. Adres satırının sonuna şu bizim meşhur powertoylarımızdan olan,

    &powertoy=tweakomatic

    satırını adresin sonuna yazın ve enter'a basın.

    Sayfa yenilenince customize kısmından, modules'in altında PowerToy: Tweak UI açıyorsunuz ve save'liyorsunuz.

    Kolay gelsin. (Renk kodlarını photoshop gibi programlardan elde edebilirsiniz. ama tamamen deneme yanılma daha zevklidir)

    MSN Spaces Alanınıza Ziyaretçi Defteri Eklemek İster Misiniz?

    --------------------------------------------------------------------------------

    Aslında bunu yapmak sandı ınızdan çok daha basit;
    Öncelikle alanınızda, herhangi bir başlık (Ziyaretçi Defteri gibi) ismi girerek, altına da açıklamanızı yazarak;(örne in:Kişisel sayfam hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız sevinirim) sayfanızda yeni bir yazı oluşturun.Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra sayfanızın sa üst köşesinde "Sign Out" isimli tuşun yanında bulunan "Preview My Space" yazısına tıklayın.Az önce oluşturmuş oldu unuz yazınızın sonunda bulunan alt kısma dikkat ederseniz, "Permalink" isimli tıklanabilir bir yazı göreceksiniz. Buraya tıklayarak karşınıza çıkan linki kaydedin,(bu linki daha sonra kullanaca ız).Daha sonra tekrar sayfanın sa üst kısmında bulunan "Sign Out" tuşu altında görebilece iniz "Edit My Space" yazısına tıklayın.Bir sonraki aşamada sayfanızın yukarı kısmında, sayfa başlı ınızın alt kısmında sıralanmış olan Home,Profile,Blog,Photos,Lists,Music başlıklarından "Lists"e girip yeni bir liste oluşturmak için "Create A List" yazısına tıklayın ve oluşturaca ınız ziyaretçi defterinize vermek istedi iniz ismi girin.Bu adımdan sonra listenizi yaratıp, yönlendirilece iniz sayfanın sol üst kısımlarında bulunan "Add Item" isimli yazıya tıklayın. Bunu yaptıktan sonra bu yazının altında üç tane kutucuk çıkacak bunlardan ilkine "Ziyaretçi defterime ulaşamak için buraya tıklayın" benzeri bir yazı yazdıktan sonra ikinci kutucu a, "Permalink"e tıkladıktan sonra kaydetmiş oldu unuz linki yazın.Üçüncu kutucu u ise boş bıraktıktan sonra, kutucukların yanındaki tuşu kullanarak liste oluşturma işlemini tamamlayın.Bu adımdan sonra yukarıda nerede oldu unu belirtmiş oldu um "Home" linkine tıklayarak oluşturmuş oldu unuz "Ziyaretçi Defteri"ni görebilir ve sayfanızda (sürükle bırak yöntemini kullanarak) istedi iniz yere yerleştirebilirsiniz. En son aşamada ise yapılan de işiklikleri yine sa üst taraflarda bulunan "Save" ("Sign Out" tulu hizasında aşa ılara do ru bir yerde bulunuyor) tuşuna basarak kaydedin.Böylelikle artık sizin de bir ziyaretçi defteriniz olmuş oldu.
    şimdiden kolay gelsin


    MSN Space Alanınızın Herkes Tarafından Görüntülenmesini İster Misiniz?

    --------------------------------------------------------------------------------

    Bazı arkadaşlar MSN Alanlarının sadece belirli kişiler tarafından görüntülenebildi i konusunda şikayetçi. Bu durumu aşmanın oldukça kolay bir yolu var. Bunun için yapmanız gerkenleri sıralayacak olursak:

    1) Öncelikle kullanıcı adınız ve şifrenizle MSN ALanınıza giriş yaptıktan sonra "Settings" yazısına tıklıyorsunuz.

    2) Bir sonraki aşamada karşınıza çıkan pencereden "Permissions" sekmesine tıklayın ve bu pencerede karşınıza çıkacak seçeneklerden "Public" seçene ini seçin.
    3) Son aşamada sa altta bulunan "Save" tuşuna tıklayarak yaptı ınız de işiklikleri kaydedin.

    Bu aşamaları başarıyla gerçekleştirdikten sonra MSN ALanınız herkes tarafından görüntülenebilecektir.



    Başka MSN Space Alanlarından Alıntı Yapmak İster Misiniz?

    --------------------------------------------------------------------------------

    Ço u insan başka sayfalardaki yazıları kendi MSN alanında yayınlarken, bahsi geçen sitedeki yazıyı kopyalayarak kendi sayfasında yazı yazdı ı bölüme kopyalayarak yayınlıyor. Bu durumda alıntı yaptı ınız kişinin eme ini göz ardı etmekle kalmıyor, aynı zamanda başkalarının düşünce ve yazılarını, kendi düşünce ve yazılarınız gibi hitap etti iniz kişilere sunmuş oluyorsunuz. Halbuki kopyalayıp yapıştırmaktan çok daha kolay bir biçimde, kaynak da göstermiş olarak başkalarının sayfasından alıntı yapmanız mümkün. Bunu gerçekleştirmek için gerçekleştirmeniz gereken adımlar oldukça basit:

    1) Öncelikle kullanıcı adı ve şifrenizle MSN Alanınıza giriş yapın.

    2) Ardından alıntı yapmak istedi iniz sayfanın ismini tarayıcınıza yazıp bu sayfayı açın.

    3) Bir sonraki adımda açılan sayfada alıntı yapmak istedi iniz yazının sa alt köşesinde bulunan "Blog it" yazısına tıklayın.
    4) Bu adımdan sonra kendi sayfanızın giri girilen kısmında alıntı yapmak istedi iniz yazı çıkacak, bu aşamadan sonra "Publish Entry" butonuna tıklayarak kaynak gösterilmiş bir biçimde bu kişinin yazısını yayınlamış olursunuz


    MSN Spaces Alanınızdan Müzik Dinletmek Yada Görüntü İzletmek İster Misiniz?

    --------------------------------------------------------------------------------

    MSN Alanınıza (MSN Spaces), aşa ıda sıralanan adımları takip ederek küçük boyutlu bir Windows Media Player koyarak istedi iniz videoları görüntüleyebilir veya şarkıları dinletebilirsiniz.

    1) Öncelikle alanınıza girdikten sonra sayfanızı düzenleyebildi iniz ana sayfanın adresinin (linkinin) yanına &powertoy=musicvideo kodunu yazın ve ardından Enter tuşuna basın.

    2) Sayfa yenilendikten sonra sayfanın sa tarafında bulunan,Customize tuşuna tıklayın.

    3) Bu aşamadan sonra sayfanın sol tarafında bulunan Modüles butonuna tıklayın ve açılacak olan pencereden Power Toy: Windows Media Player yazısının yanında bulunan Add yazısına tıklayın.

    4) Bu aşamadan sonra sayfanın sa tarafında bulunan Save butonuna tıklarsanız oluşturmuş oldu unuz Windows Media Playerın ayar penceresiyle karşılaşacaksınız.

    5) Bu aşamada ise URL yazan kısma aşa ıda belirtilmiş uzantılardan birine sahip görüntülemek istedi iniz video veya dinletmek istedi iniz parçanın linkini yazın ve ardından Save tuşuna basın.

    Önemli Not:Windows Media Playerın destekledi i uzantılar şu şekilde; wav, avi, wma, wmv, mpg, mpeg, mp3
    bu uzantılardan başka uzantı desteklemez.

    ALANINIZA SAAT EKLEYIN

    KOD:

    SAAT kodu:


    Girdi iniz kayıdın arkasına background yerleştirme:

    KOD:

    <TABLE borderColor=#000000 cellSpacing=0 cellPadding=0 background=http://www.astro-age.com/images/background.gif border=1 height=100% width=100%> <TBODY> <TR> <TD>

    YAZINIZI BURAYA YAZIN </P></TD></TR></TBODY></TABLE>

  2. #2
    DM Sever Array thebilal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2006
    Yer
    From TuRKeY
    Mesajlar
    171
    İtibar Gücü
    0
    saggggggggoooooool!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2