1 sonuçtan 1 ile 1 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Oct 2009
    Mesajlar
    30
    İtibar Gücü
    15

    Thumbs up Müthiş Fırsatlar

    FIRSAT 1

    KISA SÜRELİĞİNE KAMPANYA!.....


    [U]NOT: [/B]Bu Sanal Mağaza Paketinin Satış Fiyatı KDV dahil 2.990.-TL dir. 490.-TL sini ödeyerek sahip olabiliyorsunuz. Ancak aylık hak edişlerinizin %50 si size ödenirken %50 si de geriye kalan 2.500.-TL lik bakiyenizden düşürülmektedir. Bu paketi satın alan üyemiz 2.500.-TL için asla resmi olarak borçlandırılmayacaktır. Herhangi bir kazanç elde edemeyen üyeden bu bakiye tahsil edilmeyecektir. Ancak Her Yıl 300.- TL + KDV hosting ücreti ödemesi vardır. [/
    [U]Just and Fast Sanal Mağaza Pekti[/B]

    [Ufır Risk ve Sıfır Maliyet ile Sanal Mağaza işletmenin ve Ticaret yapmanın tek yolu JustandFast All in One Entegre sanal mağaza paketidir.

    [Unal Mağazanızdaki ürünler, Ödeme alt yapısı ve Güvenlik alt yapısı, tedarik ve Lojistik hepsi şirketimiz tarafından sağlanmaktadır.

    [Ul in One Sanal Mağaza Paketi ile şirket sahibi olmadan bile sanal mağaza işletebilirsiniz. Bütün sermayeniz sanal mağaza paketi satın alacak kadar bile olsa, bir kuruş bile harcamadan sanal mağazanızdaki on binlerce ürünün satışını yaparak kazanç ve gelir elde edebilirsiniz.

    [Unal Mağazanızda satılan her ürün şirketimiz tarafından tedarik edilir, Ürünler şirketimiz tarafından müşterinize faturalanır ve Siparişler Müşterinize şirketimiz tarafından ulaştırılır.

    [UL ve 3D secure Güvenlik alt yapısına sahip ortak ödeme alt yapısı sanal mağazalarınıza entegre edilir ve Kampanya yönetimi şirketimiz tarafından yapılır.

    Sanal mağazanızdan müşterileriniz tarafından verilen her sipariş şirketimiz tarafından özenle takip edilir ve her sipariş zamanında müşterinize şirketimiz tarafından ulaştırılır. Sanal Mağazanızı kurup rahatlıkla tatile gidebilirsiniz, sizin için biz her zaman sanal mağazanızı takip ediyoruz.

    Sanal Mağazalarınızdan elde edilen kazancın %80'i sizin Bürüt kazancınızdır. Bürüt kazancın üzerinden %20 Stopaj kesintisi ve Siparişlerin müşteriye ulaştırılmasında harcanan lojistik giderleri düşüldükten sonra kalan kazanç Sanal mağaza sahibine aktarılır.

    Sanal Mağaza sahipleri Sanal Mağazalardaki her bir ürünün Bayi fiyatını görebilmektedir ve sanal mağaza sahipleri kendi ihtiyaçlarını bayi fiyatı ile karşılayabilmektedirler.


    On binlerce güncel ürün ve ürün bilgisi Entegrasyonu
    Ortak ödeme alt Yapısı Entegrasyonu
    Hazır Kurulu Sanal Poslar ile anında satış yapabilme özelliği
    SSL ve 3D Secure ile yüksek güvenlik
    Sanal Klavye
    7/24 erişim ve Sınırsız destek
    · 2 adet email adresi
    · Ürün tedariği ve ürün Lojistiği şirket tarafından yapılır.
    · Rekabetçi fiyatlar ile ürün satabilme ayrıcalığı
    · Vitrin, Sponsor ürün ve Kampanya düzenleyebilme özelliği
    · Kişiselleştirebilme özelliği
    · İstediğin Kategorinin Listelemesini engelleme özelliği ve engelleme kaldırma özelliği
    [ Arama motoru optimizasyonu. SEO. Google dostu yazılım.
    [ Sıfır risk, sıfır maliyet ile işletme ayrıcalığı
    [ Sisteme entegre olan tüm sitelerde ürün satışı yapabilme ayrıcalığı.
    [ Sosyal paylaşım sitelerindeki ağınızda Ürünlerinizi paylaşma ve reklamınızı yapma özelliği

    [ ve daha bir çok özellik

    ÖRNEK SANAL MAGAZA (KENDİ MAĞAZAM)
    http://www.zenginpazar.com


    FIRSAT 2
    Dropship Business

    Dropship Business, kesinlikle benim en beğendiğim drop shipping toptancı rehberidir. İlerleyen satırları okudukça hem çok şaşıracaksınız hem de bana hak vereceksiniz.
    Normalde, diğer drop shipping toptancı rehberlerinin sunmuş olduğu ürünleri eBay gibi açık arttırma sitelerinde satabilir ve oldukça yüksek komisyon kazanabilirsiniz. Aynı durum Dropship Business için de geçerlidir. Ancak ürünleri eBay’da satmanızın yanında, Dropship Business size içi 1.000.000 tane ürünle dolu hazır kurulmuş bir [nline mağaza da vermektedir. İşte Dropship Business’ ı diğer drop shipping rehberlerinden ayıran en büyük özellik budur. Üstelik Dropship Business içi hazır ürünlerle dolu bu mağaza için sizden çok düşük bir ücret talep etmektedir.
    Yani, ürünleriniz bir yandan eBay gibi dünya devi olan bir açık arttırma sitesinde sergilenirken aynı anda ürününüz kendi online mağazanızda da sergilenmektedir. Bunun faydası ise; eBay’da ürün listeleme ücretinden kurtulmanızdır. Ve dolayısıyla kendi mağazanızda ürünleri eBay’da satılandan daha düşük bir fiyata satabilir ve online mağazanızı tam bir para makinesine dönüştürebilirsiniz.
    Dropship Business’ ın size kurmuş olduğu mağazanın kullanımı son derece kolaydır ve mağazanızda bütün otorite size aittir. Yani, mağazanızda istediğiniz ürünün satışını durdurabilir, istediğiniz ürünü ekleyebilir ve ürünlere istediğiniz fiyatı verebilirsiniz.
    Size ait olan bu online mağazanızın fonksiyonları bununlada bitmemektedir. Örneğin Dropship Business’ ın ürünleri haricinde kendi ürettiğiniz veya başka bir tedarikçinin ürünlerinide hiç bir ücret ödemeden kendi mağazanızda satabilirsiniz.
    Dropship Business’ ın size verdiği mağaza son derece fonksiyoneldir. Mağazanız ayrıca size ürün satışlarının yanında ek gelirler de getirecek şekilde düzenlenmiştir. Örneğin, online mağazanızın belirli bölümlerinde Google Adsense reklamlarını yayınlayabilmeniz için özel yerler vardır. Ürün satışlarınız yanında buralardan da ekstra gelirler sağlayabilirsiniz.
    Dropship Business bu mağaza ve ürün stoklarına giriş yapabilmeniz için sizden sadece bir kere para almaktadır. Onun dışında kesinlikle ekstra bir ödeme yoktur.
    İçi 1.000.000 tane satılmaya hazır ürünle dolu online mağazanın yanında, Dropship Business size eBay a entegre bir sistem sunmaktadır. Bu sistem sizin gibi drop shipperların işini son derece kolaylaştırmaktadır. eBay entegreli sistem sayesinde tek bir mause tuşuna tıklayarak istediğiniz ürünü eBay’da otomatik olarak sergileyebilirsiniz.
    Ayrıca Dropship Business’ ın stoğundaki ürünlerin fiyatları oldukça ucuzdur. Dolayısıyla sizin kar marjınız otomatik olarak yükselmektedir. Bu rehberin en büyük özelliklerinden bir tanesi ise ABD, Kanada ve İngiltere’de ayrı ayrı servis vermesidir. Bunun manası şudur; diyelimki sizin drop shipping rehberiniz ABD’de lokasyonu var ve İngiliz bir alıcı sizin ürününüzü satın aldı. Dolayısıyla ürünün fiyatı gümrük vergisi yüzünden yükselmektedir. Ancak bu Dropship Business’ da söz konusu değildir. Çünkü bu rehberin yukarıda saymış olduğum 3 ayrı ülkede de toptancıları vardır. Dolaısıyla ürünün fiyatı yükselmez ve satış ihtimaliniz diğer satıcılardan çok yüksek olur.
    Dropship Business, her bütçeye göre olmak üzere 4 ayrı paket sunmaktadır. Sunmuş olduğu paketlei incelemeden önce şunu kesinlikle söylemeliyim ki, bu rehberin sunmuş olduğu en pahalı paket bile bizim ülkemiz dahil olmak üzere tüm dünya fiyatlarının çok çok altında kalmaktadır. Örneğin Dropship Business’ ın size vermiş olduğu online mağaza kalitesinde bir online mağaza kurmak isterseniz bunun size maliyeti ortalama 1000$ civarındadır. Ancak bu online mağaza artı diğer sağlamış olduğu hizmetler için Dropship Business neredeyse bu paranın 1/10 u kadar bir mebla talep etmektedir.
    Aşağıda Dropship Business’ın sunmuş olduğu 4 farklı hizmet paketlerini bulabilirsiniz.
    [URL=ON PLAN[/URL
    Aution Plan ile Basic Plan’daki hakların tümüne sahip olursunuz. Bu plan ile ayrıca eBay senkronizasyonu servisinden yararlanabilirsiniz.
    [B]Fiyat: $99.99

    [B][URL="http://www.dropship-business.com/index.html?aid=294495"]WEB SITE PLAN[/URL
    Web Site Plan ile Basic Plan’daki hakların tümüne sahip olursunuz. Bu plan ile ayrıca 1.000.000 ürün ile dolu yukarıda bahsetmiş olduğum online mağaza sahibi olursunuz. Bu mağazaya ayrıca kendi ürünlerinizi yada başka toptancıların ürünlerinide ücretsiz ekleyerek satışını yapabilirsiniz.
    Fiyat: $149.99
    [B][URL="http://www.dropship-business.com/index.html?aid=294495"]WEB SITE + AUCTION PLAN[/URL
    Web Site + Auction Plan ile her iki planında sahibi olursunuz. Bu plan ile 1.000.000 adet ürünle dolu online mağaza ve eBay senkronizasyonu servislerinden yararlanabilirsiniz
    Fiyat: $199.99 (bu paket herşey dahil fiyattır.ürünler tanımlı sanal mağaza,toptancı fiyatları görebilme,ebay entegrasyon,6 ay hosting bedava)

    DROPSHIP BUSINESS’ A İNDİRİMLİ SAHİP OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
    (SİTE İNGİLİZCEDİR GOOGLE SİTE ÇEVİRİ KULLANIN)
    Konu murattik tarafından (07-04-2011 Saat 10:52 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Arkadaşlar Bu Fırsatlar Kaçmaz
    By CenBa in forum Mobil Cihazlar
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 29-09-2007, 09:47
  2. Bizim Site Müthiş AMAAAAAAA
    By blueray in forum KONU DISI
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 23-04-2007, 17:31
  3. GALATASARAY'ın müthiş golleri
    By deliyurek in forum KONU DISI
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 19-12-2006, 16:37
  4. Windows XP Müthiş İpuçları
    By veGa in forum Windows & Windows Yazılımları
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 02-05-2005, 13:34
  5. Müthiş Black & White 2 ekranları!!!
    By enderyum in forum Oyun Genel
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 29-04-2005, 11:23

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2