Netlioo.com bilinen markaların, alışveriş sitelerinin reklamlarını sosyal medya hesaplarımızda paylaştıkça-beğendikçe bize para kazandıran bir platformdur. Bu markalar arasında teknosa, media markt, kiğılı, markafoni, dorukan store, carrefur, tozlu.com, flo, ford, adidas, vestel, hyundai, çiçeksepeti gibi yüzlerce bilinen marka mevcuttur. Sosyal ağları aktif kullanan üyeleri ile kampanyaların duyurusunu yapan bu yeni platformda paylaşım ve beğeniler paraya dönüşüyor, markaların tanıtımı tüketicinin dilinden yapılıyor.


Netliooda 4 farklı kazanç yöntemi var:


1- Reklam paylaşarak:
Netliooda çıkan reklamları facebook, twitter, google+, tumblr, pinterest, likedln sosyal ağlarında paylaşarak para kazanabilirsiniz. Paylaştığınız reklamlara tıklanması gerekmektedir. Eğer reklama tıklayıp siteye giden kişi alışveriş yaparsa ekstradan komisyon kazanırsınız.


2- Satış Ortaklığı
Bilinen bu markaların tüm ürünlerine satış ortağı olabilir istediğiniz ürünü satararak komisyon kazanabilirsiniz. Netlioo da dükkan açma özelliği de olduğu için istediğiniz mağazanın ürününü dükkanınıza ekleyerek satış yapabilirsiniz.


3- Alt üye kazançları:
Alt üyelerinizin işlemlerinden alışverişlerinden kazançlarından %20 kazanırsınız.


4- Alışveriş
Kendiniz istediğiniz bir ürünü alırken netlioodan doğru ilgili siteye giderek alışveriş yaparsanız indirim kazanırsınız.




üyelik için https://netlioo.com/register/gokdag17


netlioo'dan nasıl para kazanılır anlatım: Netlioo Reklam ve Satış Ortaklığı Kazançları(Güncel)