Nokia 2330 clasicc işcep sertifika hatası


Sa arkadaşlar yeni nokia 2330 clasicc aldım sıfır işbankası işcep uygulamasını yüklemek istediğimde sertifika telefonda yada simde değil diye hata veriyor.

bana işbankası müşteri hizmetleri adres verdiler www.pozitron.com/pzt/verisign.crt bu siteden verisign class3 sertifika indir diye ama indirilmiyor .

işbankası önerileri bunlar yardımcı olurmusunuz

Gerekli Sertifika Telefonunuzda Yok - Cer• Telefonun, “menü/ayarlar/güvenlik/yetki sertifikası/sertifika listesi” menüsünden verisign class3 isimli sertifikalar bulunup bu sertifikalara tüm izinler verilmelidir.telefonun sertifika listesinde bu sertifika yoksa bu durumda aşağıdaki sertifika yüklenmeli ve bu sertifikaya tüm izinleri vermelidir: http://www.pozitron.com/pzt/verisign.crt
• Yine de sorun çözülmezse teknik servis ile görüşmeli ve gerek görülürse telefon yazılımı güncellenmelidir.
Telefonuma İşCep'i yüklemek istediğimde "Geçerli sertifika yok" hata mesajıyla karşılaşıyorum. Ne yapmalıyım?
İşCep’in çalışmak için ihtiyaç duyduğu kök sertifikalar İşCep uyumlu cep telefonları listesinde belirtilen cep telefonlarına üretim aşamasında yüklenmiş durumdadır. Kullanıcının bu sertifikayı cep telefonundan silmesi durumunda bu tür bir hata ile karşılaşılabilir. Yetkili satıcınız tarafından cep telefonunuzun işletim sisteminin güncellenmesi bu sorunu çözecektir.
NOKİA 2330 CLASİCC TELEFONUM garantili olmasına rağmen servise gönderdim yazılım güncelleme yaptık dediler ama gene olmuyor sorun neden olabilir lütfen yardım ediniz arkadaşlar .