Nokia, yeni cep telefonlarından Nokia 8800 Sirocco Edition’ı, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen bir uygulamayla, 3 boyutlu özel bir standda tanıtıyor. Zarif tasarımı ve parmağın rahatça oturması için özel olarak hazırlanmış kapağı ile dikkat çeken Nokia 8800 Sirocco Edition, çöl rüzgarlarından esinleniyor.

Reasürans Çarşısı’ndaki standda da, çöl ve serap teması 3 boyutlu olarak işleniyor.

Nokia 8800 Sirocco Edition hakkında

Nokia 8800 Sirocco Edition’ın adı, Sahra Çölü’ndeki güçlü bir rüzgardan geliyor. Çölün sıcak ve kuru havası, Akdeniz’in serin ve nemli havasıyla buluşunca ortaya çıkan Sirocco rüzgarları, farklı özelliklerin birleşmesini ve direnci simgeliyor.

Güçlü Sirocco rüzgarı estiği zaman kendine özgü bir ses çıkarıyor. Bu sesten ve doğadan etkilenen ünlü besteci Brian Eno da, Nokia 8800 Sirocco Edition için özel bir “ses dokusu” yarattı. Adeta organik, sakinleştirici ve sıradışı olan melodilerde kullanılan enstrümanları Eno seçti ve bir sentez haline getirdi.

Teknik Özellikler · AAC formatında, Brian Eno imzalı zil sesleri · Premium Kullanıcı Arayüzü · 2 megapiksel kamera · Paslanmaz çelik kaplama
(Hürriyetim)