PC overclock ve modifiye severlerin yakından tanıdığı markalardan biri olan OCZ’den yeni DDR2 bellekler yakında piyasaya çıkıyor. Oyun meraklılarının gün geçtikçe artan bellek ihtiyaçlarını fark eden OCZ ve özellikle ekran kartı GPU’su üreten ATI, bu üründe beraber çalışarak yeni bir bellek ürettiler.Bu belleklere ilk bakıldığında da ATI’nin imzasını görmek mümkün.

Belleklerde soğutucu olarak diğer birkaç modelinde de kullandığı XTC (Xtreme Thermal Convection) tipi soğutucu kullanılmış. Ancak bunda küçük bir farkla, üzerinde ATI Teknolojisine özel olarak ATI logosu ile piyasaya sürülmüş. Bu soğutucu ısınan bellek chiplerini kısa zamanda soğutarak voltaj ve overclock şartları altında chipleri düşük sıcaklıkta tutarak stabil bir kullanım imkanı sunuyor.

Bellekler her biri elle %100 test edilerek satışa sunuluyor. EVP dahilinde (2.2V ±5%) ürünler garanti kapsamında ve ömür boyu garantili.
Ayrıca ürünler Crossfire Sertifikalı olduğu için ATI, Crossfire sistemlerde bu belleklerin kullanılmasınıda tavsiye ediyor.



ÜRÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ :

Bellekerin Hızı : 800MHz DDR2 PC2-6400
Gecikme Süreleri : CL 4-4-4-12 (CAS-TRCD-TRP-TRAS)
Bellek Miktarı : 2GB (2X1024) Dual Kit Unbuffered
Soğutucu : ATI XTC Soğutucu
Garanti : Ömürboyu Garanti
Çalışma Voltajı : 2.1 Volt
Pin Sayısı : 240 Pin DIMM