![]() |
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
![]() Üyelik tarihi: Nov 2004
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 2.541
İtibar Gücü: 10
![]() |
OCZ Hypersonic Aviator EQ7
![]() Notebook sektöründe kişiye özel üretim yapan bir firma olan Hyperconic PC’nin kısa bir süre önce OCZ tarafından satın alınmasından sonra yeniden Hypersonic adı ile yeni ürünler tanıtılmaya başlandı. Dizüstü bilgisayarlarda oyun ve iş platformu olarak iki ayrı grupta satış yapan Hypersonic, oyuncular için “Aviator”, iş amaçlı kullanımlar için ise “Fusion” adı altında dizüstü bilgisayarlar üretmekte. ![]() Notebook’ların daha çok iş amaçlı kullanılması, oyunlarda istenilen performansı verememesi nedeniyle oyuncular notebook’lara fazla ilgi göstermemekteydiler. Özellikle dizüstü bilgisayarların ekran kartlarının yetersiz kalması ve hızlarının masaüstü pc’lere göre daha yavaş olması nedeniyle oyuncuların büyük bir bölümü masaüstü bilgisayarlarda yönelmiş durumdaydı. ![]() Bu sorun artık yavaş yavaş geride kaliyor. Çünkü Nvidia’nın 8800M GTX SLI destekli ekran kartı , Intel Intel® Core 2 Duo Extreme işlemcisi ve bunlarla beraber 17.1" WXGA TFT Wide Screen (16:10) ekran, OCZ Hypersonic’in ürettiği Aviator EQ7’de birleşince masaüstü bilgisayarı aratmayacak bir oyun keyfi ortaya çıkıyor. Bu üstün özellikler ile istediğiniz yerde kendi bilgisayarınızı rahatça götürebilir.hemde güncel oyunları bile çok rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Ürünün fiyatına gelicek olursak yurtdışındaki satış fiyatı 3999$ olarak belirlenmiş. Aviator EQ7’nin Teknik Özellikleri İşlemci : Intel® Core 2 Duo E6750 – X6800 Chipset : Intel® P965 + ICH8-R (1066Mhz FSB) Bellek : 800Mhz PC2-6400 SODIMMS, Dual Channel (Maks. 4Gb) Ekran Kartı : Dual NVIDIA® GeForce® 8800M GTX SLI (512Mb + 512Mb) VGA, DVI, HDMI, ve TV Çıkış Desteği. Ekran : 17.1" WUXGA Glossy (1920x1200) Hard Disk : 3 x 2.5" HDD Bay Serial ATA (SATA), 250GB’a kadar. Optik Sürücü : DVD-RW/CD-RW/Combo Sürücü Çift Katman Kart Okuyucu : 7 -in-1 Kart Okuyucu (MS/MS Pro/MS Duo/MS Pro Duo/SD/Mini-SD/MMC) Bağlantılar : 1 x 10/100/1000Mb Ethernet LAN 1 x 802.11a/b/g Wireless LAN (Opsiyonel) 1 x Bluetooth Modül (Opsiyonel) 1 x Entegre Kamera 1 x 56K Modem V.90&V.92 Uyumlu Ses Sistemi : 1 x 8 Kanal Azalia Ses Sistemi 1 x 3D Stereo Geliştirilmiş Ses Sistemi 1 x S/PDIF Dijital Çıkış (5.1Kanal) Çıkışları : 1 x DVI 1 x VGA 4 x USB 2.0 Port 1 x Kulaklık, Mik & Giriş Soketi 1 x RJ45 (10/100/1000Mb LAN) 1 x RJ11 ( 56K (V.92) Modem ) 1 x IEEE 1394b 1 x SP/DIF Soket 1 x S-Video TV Çıkışı için Soket 1 x ExpressCard Slot 34/54 1 x S-Video Giriş (Opsiyonel TV Tuner Modül) 1 x S-Video Çıkış 1 x Bluetooth (Opsiyonel) Ağırlık : 5.2Kg Pil Ömrü : 2+ Saat Boyutlar : 39cm x 29.8cm x 6cm (Genişlik ,Derinlik ,Yükseklik )
__________________
"Her şeyin bir nedeni vardır ve her nedenin de bedeli. Herkes bir bedel ödemek zorundadır." Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Uzman
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Nerden: Buca/İzmir
Mesajlar: 2.211
İtibar Gücü: 4
![]() |
İnceleme ve haber için eline sağlık.Laptopa gelince artık bu Lappc olmuş.ayrıca fiyatıda oldukça yüksek.masaüstünde olan parçaları kullanıyorlar az biraz sıkıştırdılar diye dünyanın parasını istiyorlar.
__________________
ACER 5520G (AMD TRİON X2 TL-58 1.9 GHZ CPU-NVİDİA 8400G EKRAN KARTI-2X1 SAMSUNG 667 MHZ DDR2 RAM-TOSHIBA 160GB SATA DİSK) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Donanım forumu - oyun - gta - oyun hileleri - oyun - voip - eğlence - barbie oyunları |