OnePlus, 26 Eylül’de yapılacak olan lansman etkinliğine on gün kala, 7T ile ilgili olası sızıntıların önüne geçmek için değişik bir taktik uyguladı. Firmanın CEO’su Pete Lau, yeni tasarımı OnePlus forumlarında paylaştı.
Bu yılın sızıntılar ve önceden açığa çıkan tasarımlarla mücadele yöntemi oldukça basit: Sızıntıyı durduramıyorsanız sızıntıya katılın. Pek çok kişinin aslında pazarlama stratejisinin bir parçası olduğunu düşündüğü bu sızıntılara karşı OnePlus da lansman öncesi telefon tasarımını paylaşanlardan oldu.


OnePlus CEO’su Pete Lau, firmanın yeni amiral gemisi telefonu 7T’yi OnePlus forumlarında paylaştı. Yuvarlak arka kamera yuvası üzerinde üç kameralı sistem bulunurken gradyan bir mavi kapak da göze çarpıyor. Lau bu rengi “yumuşak mat yüzey ve harika metalik parlama” diye niteledi.


Twitter’da ortaya çıkan iddialara göre bu kameralardan biri 48 MP'lik ana kamera olacak. Diğer iki kameradan biri 16 MP’lik 117 derece ultra geniş açı kamerası olacak. Üçüncü kamera ise 12 MP olacak ve telefoto lensi olarak kullanılacak.


Telefonun işlemcisinin Snapdragon 855+ olması ve telefonun ekranının da 90Hz yenilenme süresine sahip olması bekleniyor.


Lau’nun gönderisinde telefonun ön tarafını ise ne yazık ki göremiyoruz. Bu nedenle ekranda damla çentik ya da bir delik olup olmadığını göremiyoruz. OnePlus 7T, açılabilir ön kameraya da sahip olabilir. Telefon hakkında daha fazla detayı 26 Eylül’de.


Kaynak: Webtekno