11 sonuçtan 1 ile 11 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Sep 2006
    Mesajlar
    33
    İtibar Gücü
    0
    ARKADAŞLAR BU SİTELERE PARA ÖDEMEDEN GERÇEKDEN PARA KAZANIYORSUNUZ AMA ÇOK AZ 1 2 AY UĞRAŞIOSUNUZ AMA ELİNİZE ĞEÇEN PARA NE EN FAZLA 100 DOLAR 100 DOLAR BİLE OLMASI ÇOK ZOR İSTERSENİZ BU GİBİ PARA VEREN SİTE SİZE 100 TANE SÖYLEYEBİLİR
    AMA ADAM AKILLI PARA KAZANMAZSINIZ
    EĞER İSTEDİĞİNİZ AZ PARA KAZANMAKSA OK BUYRUN SİTELERİ VERİM AMA ÇOK PARA KAZANMAKSA AYDA 1000 DOLAR KADAR SİZE YİNE YARDIM EDEBİLİRİM



    BENİM BİLDİĞİM YENİ Bİ TÜRK SİTESİ VAR AYDA SİZE YÜZDE YÜZDEN DAHA FAZLA PARA KAZANACAGINIZ Bİ SİTE BU SİTE NİN EN ÖNEMLİSİDE ADAMLARLA YÜZ YÜZE ĞÖRÜŞÜP PARAYI O ŞEKİLDEDE KAZANABİLİYORSUNUZ ŞAŞIRDINIZ DİMİ YÜZ YÜZE ŞİRKETLERİNE GİDİP KAAYDOLARAK PARA KAZANMAYA BAŞLIYOSUNUZ ŞUAN BEN BU DEDİĞİM YERE 1 AY ÖNCE BAŞLADIM SİZE BELKİ YALAN GELECEK AMA 400 DOLAR YATIRDIM 1 AY SONUNDA 967 DOLAR ALDIM İSTERSENİZ BUNU İSPAT EDEBİLİRİM E-GOLD DAN GELEN PARAYI GÖSTEREREK DEDİĞİM SİTE YENİ AÇILDI AMA BEN 1 AY ÖNCE KEŞFETTİM SİTE ÜZERİNDEN KAYDOLMADIM YÜZ YÜZE GÖRÜŞEREK YAPTIĞIMIZ İŞLEMLERLE OLDU EĞER DÜŞÜNÜRSENİZ YARDIMCI OLURUM NEDEN SİZDE KAZANMAYASINIZ ::))

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Sep 2006
    Mesajlar
    33
    İtibar Gücü
    0
    jaguar kardes dediklerine katılıyorum ama oynuyacaksan büyük oynarsın sana nekadar para kazandıgımı ispatlarım zaten türkiyenin bu hale gelmesinin nedenlerinin biride acaba sunu yapabilirmiyiz yok ya olmaz diyerek hareket etikleri için değilmi cesaretliolacaksın askeri ücret olayına gelince insanlar saabah 8 aksam 8 calısarak kazanıyolar ama bu hale düşmelerinin nedenide kendisidir akıllı çalışan her zaman kazanır bunlar benim yorumun istedimki sizde kazanın ben demiyorum Cashfiesta PARA VERMİYOR İSTERSEN BUNUN GİBİ SANA 10 TANE SİTE VERİM EĞER İSTEYEN ARKADAŞLARDA VARSA YAZABİLİRİM HEPSİNE ÜYE OLUN AYLIK 500 DOLARA YAKIN PARA KAZANABİLİRSİNİZ İSTEYEN VARSA CVPP YAZSIN GÖNDERİM)

  3. #3
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Sep 2006
    Mesajlar
    33
    İtibar Gücü
    0
    Elbette, en önemli kazanma yolu Spedia Bar(reklam çubuğu) ismini verdikleri programı internette gezindiğiniz süre boyunca çalıştırıp, reklam izlemekten geçiyor. Bu günlerde, birkaç dakika gibi kısa bir sürede indirip, bilgisayarınıza yükleyebileceğiniz bu küçük programı kullandığınız her saat için 0.60$ ödeyen firma bu ücreti yarıya indirdi. Ancak bir ay boyunca, her gün Spedia Bar'ı en az 2 saat kullanırsanız, bu saat ücreti 0.70$'a yükselecek. Sadece bu yolla ayda yaklaşık olarak, 43$ gibi bir ücret kazanmanız olası.

    Programın tek olumsuz yanı, sadece Internet Explorer(ya da kullandığınız diğer internet browser) açıkken aktif olabilmesi ve sürekli yeni bir sitede geziyor olmanız gerekmesi(ya da aynı sitenin diğer sayfalarında). Yani Explorer'da sörf yaparken program para kazandıracak, eğer Explorer'dan çıkıp, örneğin başka bir programla meşgul olmaya başlarsanız reklam çubuğu pasif duruma geçecek ve siz Explorer'ı aktif duruma getirip yeniden sörf yapmaya başlayana kadar da paza kazandırma işlemi duracak.

    Reklam çubuğunu çalıştırmaya başladığınız andan itibaren Windows'unuzun sağ alt köşesinde bir ünlem işareti göreceksiniz. Bu işaret yeşil iken, reklam çubuğu aktif ve para kazanma işleminiz devam ediyor demektir. Eğer bir dakika boyunca Explorer'da yeni bir sayfa açıp, gezinmeye devam etmezseniz ünlem sarıya dönecektir. Ünlem kırmızı olursa da, Explorer'dan tamamen çıkmış ve para kazanma işleminiz durmuş demektir.

    2) Şirketin bir diğer önemli kazandırma yolu, reklam çubuğu ile uğraşmadan da para kazanmanızı sağlıyor. Anında Kazan(Instant Cash) denilen bu yöntem ile kalıcı internet bağlantısı olmayanlar bile anında para kazanabilirler. Nasıl mı? Aşağıdaki Bu Şirkete Üye Olmak İçin Buraya Tıklayın'a basıp üye olduktan sonra Member Services bölümüne girin. Sonra soldaki menüden Instant Cash'e basın. Burada karşınıza Spedia'nın ortağı olan diğer web servisleri(oyun, otomobil kültürü, bedava web alanı v.b) gelecek. Bu şirketler birkaç kategoriye ayrılmış: Yanında Dünya ikonu olanlar, herkesin; Kanada ya da A.B.D bayrağı olanlarsa yalnızca bu ülke vatandaşlarının üye olabileceğini gösterir. Eğer yanında Visa Card işareti mevcutsa buraya üyelik için bir ücret ödemeniz gerekir ki bunlar da size oldukça büyük miktarda para kazandıracak olan sponsorlar. Ama üzülmeyin, çoğu Spedia sponsoru zaten ücretsiz ve bunlara Instant Cash sayfasındaki Free bölümünden ulaşabilirsiniz.

    Spedia ortaklarının her birinin yanında bir puan(point) göreceksiniz. Bu, üye olduktan sonra hesabınıza eklenecek olan miktarı gösterir. Eğer 100 puan değerinde bir ortağa üye olursanız, hesabınıza bu puan eklenir. 100 puansa yaklaşık 1$'a denk gelmektedir. Böylelikle birden fazla ortağa üye olarak kısa bir sürede kazancınızı artırabilirsiniz. Yalnız şunu unutmayın: Instant Cash ile Spedia ortaklarına üye olurken, Spedia'ya üye olurken kullandığınız email adresinin aynısını kullanmanız gerekiyor.

    Son bir noktada, bu sponsorların arasında internette ücretsiz oyun oynamanızı, alışveriş yapmanızı v.s sağlayan siteler göreceksiniz. Bu servislere üye olup, hizmetlerinden yararlanmanız durumunda yine puan kazanmaya devam edeceksiniz. Diyelim SpeedyClick gibi bir oyun sitesine Instant Cash ile üye oldunuz. Daha sonra bu servisle oynadığınız oyunlar için de puan kazanabilirsiniz.

    3) Instant Cash ile üye olduğunuz şirketlerden gönderilecek olan mailler için de 5 ile 10 arası puan alacaksınız.

    4) Arkadaşlarınızı da üye yaparsanız, onların kazandıkları için de %10 daha fazla alacaksınız. Bunun yapmak için, üye olduktan sonra alacağınız Referral Number'ı kullanarak arkadaşlarınız Spedia'ya üye olmalılar. Eğer onlar da arkadaşlarını üye yaparlarsa, siz onlar için de %10 daha fazla kazanacaksınız. Böylelikle toplam dört kuşağa kadar bir kazanç zinciri oluşturabilirsiniz(tabii bundan üye olan arkadaşlarınızın hiçbir kaybı olmayacak).

    UYARI: Spedia ödemelerini diğer yabancı şirketler gibi çek yoluyla yapmaktadır. Çekinizin gönderilebilmesi için de, hesabınızda en az 30$ olması gerekmekte. Eğer bu miktara veya daha fazlasına ulaşırsanız Spedia'nın üyelik bilgileri(Member Services) sayfasındaki Balance bölümünden Request Payment'a basarak çekinizi isteyebilirsiniz. Çekiniz gönderilme işlemine girdikten sonra 1 ile 2 hafta arasında elinize ulaşacak.









    bide buna bok o zaman gelen çekleride gonderecem jaguar kardes

  4. #4
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Sep 2006
    Mesajlar
    33
    İtibar Gücü
    0

  5. #5
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Sep 2006
    Mesajlar
    33
    İtibar Gücü
    0

  6. #6
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Aug 2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    33
    İtibar Gücü
    0
    Seni kırdığım için üzgünüm. kusura bakma. Seni incitmek istememiştim. Ne yazacağımı bilemiyorum. Üzgünüm üzüldüm

  7. #7
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Sep 2006
    Mesajlar
    31
    İtibar Gücü
    0
    arkadaşlar ben cashfiestada 27000 puan yaptım bunlar boşa gitmez deme
    paramı verirler mi
    bak sonra rezil olmayayım
    herkesi böle üye ettim
    sonra herkes benimle dalga geçer
    nolur arkadaşlar
    aranızda cashfiesatının türkiyeye yollamış olduğu çek varsa gösterinde içim rahatlasın

  8. #8
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Sep 2006
    Mesajlar
    7
    İtibar Gücü
    0
    malesef arkadasim onlar scam gecmis olaaaa!!!!!
    eger gercekten bu konuyla ilgileniyorsan bu maile gel konusalim gercekten yardim etmek isterim cunku bende yaklasik 6 7 yildir bu islerle ugrsiyorum ve benimde butun param internette )
    abdeen_mohammed@hotmail.com

  9. #9
    DM Sever Array thebilal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2006
    Yer
    From TuRKeY
    Mesajlar
    171
    İtibar Gücü
    0
    BÖLE NASIL yapıosun Sölesene heh buldum saolun !

  10. #10
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Sep 2006
    Mesajlar
    31
    İtibar Gücü
    0
    freemurder kardaş anlayamadım ben yani şirketler parayı veryo mu vermiyo mu
    o çekler kime ait
    bi anlatırsan allah anana babana uzun ömür versin

  11. #11
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Sep 2006
    Mesajlar
    33
    İtibar Gücü
    0
    emrebk kardeş bu verecem site türk hyip sen para yatırıyosun senin yatırdıgın parayla para kazanıyolar ve sana bi kısmını veriyolar cemo 416 kardeşin yazısını oku doğru soluyor cashfiestadadan bişe çıkmaz sabaha kadar ugrasıyosun bişe kazanamıyosun sadece sizi kandırmışlar kardeş eğer para kazanmak istersen para yatırman lazım çok iyi para kazanabilirsin ayda 1000 bile kazanabilirsin ben 6 yıldır bu işin içindeyim paramın hepsi internette yatırdım ve aylık gelirle ğeçimimi sağlıyorum eğer sende kazanmak istersen erentky@hotmail.com dan bana ulaş sana detaylıca anlatım )))))

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2