Parça eşya taşımacılığını Profesyonelce gerçekleştiren firmamız bu çalışmalarını yaptığı AR-GE çalışmaları ile taçlandırmış ve www.parcaesyatasima.com.tr web sitesini yayına alarak müşterilerimize bu konuda yaşadıkları eksiklikleri gidermek adına en büyük adımı atmış bulunmaktadır.

Bu yazımızda sizlere parça eşya taşımacılığında firmamızı tercih eden bazı müşterilerimizin yorumlarına yer vereceğiz.

11.05.2013 09:30:55 Tarihinde Serkan Dönmez Yazdı:

07 Ekim 2013 tarihinde bazı kısmi eşyalarımızı EGETUR Nakliyat ile İstanbul’dan Bodrum’a taşıdık. Söz verdikleri gibi zamanında gelmeleri, eşyalarımızı güvenli bir şekilde paketlemeleri ve yine söz verdikleri gibi Bodrum adresimize biz olmadan bile istenilen yerlere teslim ettikleri için kendilerine teşekkür ederim. Bir daha tekrar çalışmak dileği ile… İyi Çalışmalar.
.................................................. ..............................

10.10.2011 12:05:01 Tarihinde Nergiz Gökkaya Yazdı:

Merhaba,Firma olarak Egeturdan aldığımız hizmetten cok memnun kaldık. Özellikle Bayram Beyin süreci kurumsal yönetisi sayesinde, tüm detaylar planlandığı saatte gerçekleşti. Ayrıca parsiyel tasıma olarak, firmanın sistemleri son derece başarılı.Çok teşekkür ederiz.
.................................................. ..............................

07.04.2011 19:20:42 Tarihinde Ergun TOKAY Yazdı:

Kızımın eşyalarını İstanbul'dan İzmir'e taşımak için WEB sayfasından bulduğum telefondan Tekin Bey'le görüştüm. Daha sonra Bayram Bey'le randevulaştık ve verilen günde ve saatte ekip evimizdeydi. Hiçbir problem olmadan eşyalarımız paketlendi ve İzmir'de evimize getirilip kuruldu. EGETUR EVDEN EVE çalışanlarına çok teşekkür ederim. EGETUR Taşımacılıkta güvenirliğin, sağlamlığın adını yazmışlar.Tüm çalışanlara hayırlı işler sağlıklı Kazasız belasız günler dilerim.Saygılarımla ERGUN TOKAY
.................................................. ............................

19.11.2010 22:56:29 Tarihinde Gül özkan Yazdı:

Firmanızla daha önce Antalya'ya muhtelif eşya göndermiştim, çok memnun kaldım, tşk ederim... Şimdide koltuk göndermek istiyorum inşallah anlaşırız...
.................................................. ............................

01.09.2010 16:53:18 Tarihinde Dr. Sanem Mut Yazdı:

Bir nakliye firmasını tavsiye edeceğim hiç aklıma gelmezdi ama Egetur'u tavsiye ediyorum. Eşyalarım hasarsız taşındı hatta önceki nakliye sırasında hasar gören eşyalarımı bile onardılar. Teşekkürler.

Sizlerde Parça Eşya Taşımacılığı Hizmeti için firmamıza aşağıdaki iletişim bilgilerimizi kullanarak ulaşabilirsiniz.

EGETUR Evden Eve Taşımacılık Ltd. Şti.

İstanbul Anadolu Yakası:
(0216) 383 10 90

İstanbul Avrupa Yakası:
(0212) 264 13 92

İzmir Şube:
(0232) 330 81 24

E-mail: info@egeturevdeneve.com.tr