PayPalTurkiye, PayPal uluslararasi para transfer sirketinin sagladigi hizmetleri Turk kullanicilara daha kolay ve olanakli hale getirmek icin kurulmus ilk ve tek web sitesidir. Tum dunya uzerinde 56 ulkenin ve 86.6 milyon insanin kullandigi, hizla buyuyen ve yayginlasan PayPal ile hala tanismamis iseniz buna araci oldugumuz icin mutluyuz. Zaten PayPaldan haberiniz varsa ve hatta bir PayPal hesabiniz varsa Turk kullanicilar icin PayPal dan para cekmenin veya para yatirmanin bir sorun oldugunu biliyosunuzdur. Fakat artik boyle bir sorun kalmadi !
Ucretsiz PayPalTurkiye uyeligi ile PayPal la olan islemlerinizi Turkiyedeki banka hesabinizda yaptiginiz islemler kadar kolay halledebileceksiniz. Artik PayPal daki paranizi bozdurabilmek icin odediginiz yuksek komisyon oranlarini unutabilirsiniz. PayPalTurkiye ile %7 - %5 arasinda komisyonla dilediginiz islemi gerceklestirebilirsiniz. Ayrica para transferlerinizin tamamlanmasi icin artik gunlerce beklemenize gerek yok. PayPalTurkiye ile paraniz ayni gun hesabinizda. Butun bu hizmetler PayPalTurkiye guvencesi ile, PayPal Turkiye bir Dijital Makina istirakidir.

www.paypalturkiye.com

Uyarı:

PayPalTurkiye özel bir girişimdir, PayPal şirketi ile resmi bir bağlantısı yoktur. PayPalTurkiye tarafından asla PayPal şifreniz istenmez.