Periodent Diş Kliniği

Periodent Diş Kliniği, alanında uzman ve kendini kanıtlamış hekimleriyle birlikte 13 yıldır İstanbul'un Fatih bölgesinde ağız ve diş sağlığı hizmeti sunmaktadır. Kliniğimizde kullanılan tüm ekipman ve cihazlar son teknoloji olmalarıyla birlikte çalışma arkadaşlarımızın tamamı kendi alanlarındaki dahilinde kullandıkları tıbbi cihazların kullanımı alanında uzmandırlar. Kliniğimiz İstanbul'un en merkezi noktalarından birisinde olmasıyla birlikte ulaşımı oldukça kolaydır.

Ağız ve diş sağlığı kliniğimizde diş eti ağrısı çeken gibi bakteriyel enfeksiyon hastalıkların giderilmesinde ve önlenmesinde sizlere yardımcı olacak kliniğimizde birçok ağız ve diş sağlığını tehdit eden unsurları önlemekteyiz. Diş eti ağrısı çeken hastalar, ağız içi temizliğine oldukça önem göstermelidir. Fazla şekerli gıda tüketmemelerinin yanı sıra düzenli olarak diş fırçalama ve diş ipi ile temizleme işlemlerini uygulamaları gerekmektedir. Diş eti ağrılarınızın bu yöntemlerle geçmediği zamanlarda sizleri kliniğimizde ağırlayarak, muayene ediyoruz. Herhangi bir dolgu gerektirecek operasyonda hastamıza kompozit dolgu yapılma tercihini sunmaktayız. Kompozit dolgular hem daha uzun kullanım ömrünü sağlarken, dıştan görünüş için renk avantajı sağlamaktadır. Ayrıca kompozit dolgu, amalgam dolguya göre çok daha sağlıklı bir dolgu çeşididir.

Diş kliniğimizde sizlere sunmuş olduğumuz hizmetlerden bir diğeri ise küretajdır. Küretaj diş ve diş eti içerisinde oluşan mikropların temizlenmesi ile diş sağlığını korumak için yapılan bir tedavi yöntemidir. Küretaj ile ileride oluşabilecek birçok diş ve diş eti hastalığının önüne geçebilirsiniz.