Tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye’deki oyun severler tarafından da büyük ilgiyle karşılanan ve tiryakilik yaratan “Runes of Magic” açık beta aşamasına geçiyor. Merkezi ABD’de bulunan yayıncı ve geliştirici Aeria Games, yaratıklar, zindanlar, görevler ve daha fazlasıyla dolu dünyasıyla, spektaküler bir ücretsiz fantazi MMORPG oyunu olan Runes of Magic’in 15 Ağustos 2012 tarihinde açık beta aşamasına geçeceğini duyurdu.
Kapalı Beta esnasında oluşturulan tüm karakterler silinecek ve açık beta ile gerçek macera başlayacak. Kapalı Beta aşamasındaki etkinliklerden kazanılan tüm ödüller, Açık Betanın başlangıcında oyunseverlere teslim edilecek. Ayrıca, oyunseverleri Açık Beta aşamasında da birçok etkinlik bekliyor.

Runes of Magic oyuncuları, sosyalleşebilecekleri ve oyunu binlerce başka oyuncuyla birlikte oynayabilecekleri bir fantazi dünyasına adım atıyorlar. Runes of Magic 3.Bölüm: “Kadim Krallıklar” hakkında daha fazla bilgi edinmek ve oyunu ücretsiz oynamak için Runes of Magic Türkiye - Ücretsiz Online MMORPG internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.