Lida form kapsülleri ile kısa sürede formunuza kavuşacaksınız. Fazla kilolar nerdeyse türkiyenin en büyük sorunu haline gelmiştir. Her geçen gün ne yazıkki obeziteye yakalanan kişi sayısı artış göstermektedir. Dengesiz beslenerek bu durumu kabullenmiş oluyorlar.

Bu nedenle ilerde sizlerde obeziteye yakalanmamak için mutlaka lida form haplarını kullanmalısınız. Düzenli bir şekilde zayıflamak için mutlaka lida haplarını denemelisiniz.

Lida hapı kullanım sırasında sık sık egzersiz yapın ve kilo vermeyi hızlandırın. İsolüsin, lüsın ve valin karaciğerinden ciddi biçimde hasta olanlarda bu üç amino asit düzeyi düşüktür. Karaciğer anormalliği yüzünden komaya giren hastalara bu amino asiller damardan verilirse yararlı olabilir.

Fenilalanin ağrı tedavisinde dfcnilalalin ve dlfenilalanin (dlpa) formülünde kullanılır. Dlcusin de etkin bir ağrı kesicidir. Bu amino asitlerin etkisi afyon ve eroinin etkisine benzerse de, hiçbir alışkanlık tehlikesi yoktur. Dlpa depresyon tedavisinde de kullanılır. Metionin aşırı dozda paracclamolün tedavisinde kullanılır. Karaciğeri bu zehirleyici ağrı kesici ilaca karşı korur. Fazla kurşun ve kalsiyumun idrarla dışarı atılmasını hızlandırmada da kullanılır.

Mstidın romatizmal artritte yararlıdır. Bu hastalığa yakalananların kanında hislidir) oranı düşüktür. Lisin tekrarlayan soğuk algınlıklarında ve uçuk (herpes) enfeksiyonlarında kullanılır. Taurtn alzheimer tipi yaşlılıkta demans (bunama) tedavisinde çinko ve b12 Vitaminiyle birlikte verilince yararlı olduğu görülmüştür. Triptofan bu gruptaki en çok araştırılan amino asittir.