2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Uzman Array KaRa_KRaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2005
    Yer
    Desktop
    Mesajlar
    2.122
    İtibar Gücü
    21

    Samsung L55W Tükiye’de


    5 mega piksel CCD, 4.8x optik zoom, 2.8’’ renkli geniş LCD ekran ve 28mm geniş açı özelliklerine sahip Samsung L55W Türkiye’de. Kullanıcılara sınıfındaki en yüksek görüntü kalitesini uygun bir fiyata sunan L55W, geliştirilmiş zoom özelliği ile portre çekimden, manzara çekimine kadar her türlü çekim koşulunda rahatlıkla kullanılabiliyor.
    Samsung L55W’da bulunan 5.0 mega piksel ½.5’’ yüksek çözünürlüklü CCD, doğal ve zengin renk tonları üretiyor. L55W ile çekilen fotoğraflarla A4 boyutundan daha büyük baskılar elde edilebiliyor.
    2.8’’ geniş TFT LCD ekran ve 16:9 modu ile geniş açı çekilen fotoğraflar net bir şekilde ekrandan izlenebiliyor. 16milyon renk desteği sunan bu ekran, doğal renk tonlarının yanı sıra 1:400 gibi yüksek bir kontrast oranına sahip. Ekran ayrıca, TMR (Transmissive with Micro Reflective) teknolojisi sayesinde dış mekan çekimlerinde ışığın parlaklığını dengeliyor ve en uygun aydınlatmayı sağlıyor. L55W, kullanıcılarına 160° görüntü açısı sağlıyor.
    Çiziklere ve darbelere dayanıklı parlak aluminyum gövdeye sahip olan Digimax L55W’nun lens kapağı ve küçük tuşları çelikten üretilmiş ve rahatlıkla kavranabiliyor.
    Digimax L55W, yüksek kaliteli MPEG 4 ve VGA (30kare/sn) video formatlarını destekliyor. Aynı zamanda, elin titremesine karşı görüntü sabitleyici özelliğine de sahiptir. L55W ile uzun süreli video görüntüleri çekebiliyor, çekilen videolar üzerinde değişiklik (kurgu) yapılabiliyor.
    256MB hafıza kartı (opsiyonel) ile 2 saat 10dk video çekimi yapılabilen L55W ile kendi filmlerinizin yönetip sinemaskop modunda 16:9 çekim deneyimini yaşabilirsiniz. Hatta, tıpkı video kameralardaki gibi PAUSE tuşuna basarak video çekimine ara verebiliyorsunuz.
    Diğer özellikler:

    24MB dahili hafıza

    SD/MMC kartlarla uyumlu

    JPEG kayıt formatı

    Çözünürlük: 2594X1556

    Video Çıkışı: NTSC, PAL

    Güç Kaynağı: Şarj edilebilir batarya (SLB-1237)

    Ağırlık: 169gr (Hürriyetim)

  2. #2
    Guest
    özellikleri nasıl iyi mi ben anlayamadım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2