AİRTİES RT111 ADSL2 4 PORT MOdeM+KURULUM CD+ADAPTÖR 40 LİRA


RT-111 ADSL2+ 4 Port Modem
EVİNİZDE kaç masaüstü bilgisayarınız var?

hızlı ve güvenli Internet erişiminde komple çözüm!

ADSL2+ Modem, Router, Firewall, 4 Ethernet Portlu Switch
AirTies RT-111 ile ADSL hattınız üzerinden İnternet’e erişir, 4 bilgisayarı RT-111’in Ethernet portlarına direkt olarak bağlayarak yerel ağınızı güvenli bir şekilde kurabilirsiniz. Switch kullanarak cihaz sayısını 253’e kadar arttırabilir, yüksek hızda İnternet erişiminizi (ADSL2+ ile 24Mbps / 4Mbps) yerel ağınıza dağıtabilirsiniz.

ADSL Sayacı ile aylık bazda indirdiğiniz/gönderdiğiniz veri miktarını ve anlık veri indirme hızınızı görebilir, limitli ADSL hattına sahipseniz masrafınızı kontrol edebilirsiniz.

Tak&Çalıştır özelliği ile Türkiye ADSL ayarları önceden yapılmış olan modeminizle Internet’e bağlanmak için; AirTies Türkçe Sesli İnteraktif Kolay Kurulum CD’sini bilgisayarınıza takmanız ve sadece ADSL abonelik bilgilerinizi girmeniz yeterli.

Gelişmiş anti-DoS SPI firewall sayesinde RT-111 yerel ağınızı hacker ve DoS (denial of service) saldırılarından korurken URL, IP ve MAC adresi bazında Internet erişimi kontrolu sağlar.

AirTies ADSL Hizmet Programı modeminizin Firmware’inde bir güncelleme olduğunda sizi bilgilendirir ve istemeniz halinde modeminizin Firmware’ini otomatik olarak günceller. Güncel Firmware’i yüklemek, modeminizden yüksek performansı almak ve en yeni teknolojilerden yararlanabilmek için gereklidir.

AirTies RT-111, AirTies’ın Türkiye’deki AR&GE ekibi tarafından, en gelişmiş çipler kullanılarak, Türkiye şartlarına uygun olarak geliştirilmiştir.

ist/çağlayan 0535 576 83 64