Aşkınızı anlatmanın binlerce yolu Mobee S'den geçiyor. 1 gülün kuruyup solma süresi 3 gündür. Mobee S ise, bakıldıkça sevdiğini hatırlatacak, kalıcı aşkın kalıcı hediyesidir. Sevgiliniz, yazdığınız şiirleri, resimlerinizi ve videolarınızı Mobee S'e kaydedebilir, dilediği zaman tekrar tekrar bakabilir. Beraber çekildiğiniz fotoğrafınızı duvar kâğıdı yapabilir, ikinizin şarkısını favori müzik listesinde saklayabilir.
Mobee S FJX internetten indirdiği fotoğraflarınızı, videolarınızı ve müzik dosyalarınızı depolamak için 320 GB gibi geniş bir harici disk alanı sağlıyor. 320 GB depolama alanı, standart bir netbookun depolama alanının iki katını sunuyor. Inovatif özelliklere tasarlanmış Mobee S'in cazibesini arttıran, daha hızlı olmasına yardımcı 2 GB belleği ve 320 GB sabit diski.
Gerçek âşıkların arasına yol, mesafe giremez. Uzak yollar, ayrı şehirlerdeki âşıklar için Mobee S, dahili 1.3 mp kamerası ve mikrofonu ile yüz yüze görüşme yapmalarını sağlıyor. Sevgiliniz bu akşam o önemli toplantıya giderken nasıl görünüyor? Bunu öğrenmek için, web kameranızı açmanız ve görüntülü sohbet başlatmanız yeterli oluyor. Tatile veya iş gezisine giderse sevgiliniz, aslında hiç de uzak olmayacak.
Mobee S ile beraber hayatını kolaylaştırın. Günlük işlerini daha kolay halletmesini sağlayacak, vakit kazandıracak. 6 saate kadar pil ömrü ile şarj noktasına uzak olsanız bile, trende, vapurda, otobüste, işlerinizi gözden geçirebilir, tamamlayabilirsiniz. Mobee S her yere yanında götürmeniz için mükemmel, çünkü pil dahil sadece 1.3 kg hafifliğinde. 10.1" ekranı ve kompakt tasarımı Mobee S'in mobilitesini arttırıyor.
Aşkınızı ifade edecek en güzel hediye Mobee S , KDV dahil 699TL'lik fiyatıyla 15 Şubat'a kadar elektro marketlerde ve online satış sitelerinde.
Ayrıntılı bilgi için Mobee internet sitesini ziyaret ediniz.


Alıntıdır.
Notebook.gen.tr | Notebook, Netbook, Laptop Destek Sitesi