Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.
İnternette oldukça ilgi gören şifreleme programlarından ücretsiz ve kullanımı basit bir program olan Şifreleyici 7.0 versiyonun kafalarda soru işareti bırakmamak
  1. #1
    Administrator Array csniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2004
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    3,368
    Dosyalar
    0
    Yüklemeler
    0
    İtibar Gücü
    10

    Şifreleyici 7.0 Türkçe ve Ücretsiz Dosya Klasör Şifreleme Programı (Resimli anlatım)

    İnternette oldukça ilgi gören şifreleme programlarından ücretsiz ve kullanımı basit bir program olan Şifreleyici 7.0 versiyonun kafalarda soru işareti bırakmamak için resimli anlatımını hazırladım.

    Şifreleyici 7.0 programını buradan veya buradan indirebilirsiniz.



    Programı çalıştırdıktan sonra sizi yukarıdaki gibi bir ekran karşılayacaktır. Burada küçük bir bilgi ekranı size olayı kabaca özetlemiş durumda ancak şifreleme ve olası sorunlar hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz Uyarılar butonuna tıklamanızı öneririm. Şimdi isterseniz dosya ve klasörleri şifreleme ve daha sonra bu şifreyi kaldırmayı görelim.

    Dosya ve Klasör Şifreleme :


    Programı ilk açtığımızda karşımıza çıkan ekranın alt kısmında "Dosya Ekle" butonuna tıklıyoruz. Karşımıza dosyaları seçebilmemiz için bir pencere çıkıyor. Bu bölümden istediğimiz dosyaları ekliyoruz. Ben "readme.txt" dosyasını ekledim.


    Burada eklediğim dosyanın içeriğini göstermek istiyorum. Resimde görüldüğü gibi dosya erişilebilir ve içindeki metin okunabiliyor.


    Klasör eklemek için ise "Klasör Ekle" butonu ile istediğiniz klasörü ya da klasörleri ekleyebilirsiniz.

    Ekleme işlemi bitince dosyaları ve klasörleri ana penceredeki "İşlem Editörü" bölmesinden kontrol etmenizde fayda var.


    Sol üst tarafta yer alan "Anahtar Kısmı" yardımıyla bir anahtar belirliyoruz. Bu anahtarı unutmamanız gerekiyor. Aksi takdirde şifrelediğiniz dosyalarınıza bir daha erişememenize neden olabilir.

    Şifreyi belirledikten sonra son işlem olan "Şifrele" butonuna basıyoruz. Eklediğniiz dosya ve klasörün boyutuna bağlı olarak şifreleme işlemi biraz zaman alabilir.


    İşlem bittikten sonra bir pencere açılıyor ve işlemin olumlu/olumsuz durumu hakkında bilgi alabiliyorsunuz.


    Şifrelediğimiz "readme.txt" dosyasını açmaya çalıştığımızda yukarıdaki gibi anlamsız karakterler karşımıza çıkıyor.

    Şifrelenmiş Dosya ve Klasörün Şifresini Kaldırma :


    Şifrlenmiş dosya ve klasörleri "Dosya Ekle" ve "Klasör Ekle" butonları yardımıyla ekliyoruz. Eklediklerinizi kontrol için "İşlem Editörü" nü kullanabilirsiniz.

    Ekleme işlemi bittikten sonra sol tarafta bulunan "Anahtar Kısmı" bölmesine daha önceden verdiğimiz şifreyi yazıyoruz. Şifreyi yazdıktan sonra "Şifre Çöz" butonuna basıyoruz.


    Bu işlem sonunda da küçük bir bilgilendirme penceresi çıkıyor ve listemizde bulunan dosya ve klasörlerin şifresini kaldırmış oluyoruz.
    Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jan 2010
    Mesajlar
    2
    Dosyalar
    0
    Yüklemeler
    0
    İtibar Gücü
    0
    teşekkürler...

  3. #3
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Apr 2011
    Mesajlar
    2
    Dosyalar
    0
    Yüklemeler
    0
    İtibar Gücü
    0
    Teşekkürler umarım işime yarar

  4. #4
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Apr 2011
    Mesajlar
    2
    Dosyalar
    0
    Yüklemeler
    0
    İtibar Gücü
    0
    Linker Kırık Başka bir siteden indirdim resimli anlatım için teşekkürler

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)

Benzer Konular

  1. Dosya şifreleme programı!!! Hem Free hem Türkçe
    Konuyu Açan: Dr.Freeman, Forum: İndir (download).
    Cevaplar: 114
    Son Mesaj : 02-12-2009, 17:20
  2. Resimli Anlatım ve Ödeme Resmi
    Konuyu Açan: msbmsb, Forum: İnternetten Para Kazanma.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj : 27-09-2007, 09:51
  3. Bedava SMS Gönderme Programı(resimli anlatım)
    Konuyu Açan: KaRa_KRaL, Forum: Mobil Cihazlar.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj : 16-07-2007, 14:56
  4. 4 mb lık mp3 ünüzü 500 kb yapın (resimli anlatım)
    Konuyu Açan: yanlizlikzor_35, Forum: Windows & Windows Yazılımları.
    Cevaplar: 8
    Son Mesaj : 04-01-2007, 16:56
  5. MSN'ile ücretsiz SMS gönderme(Resimli Anlatım)
    Konuyu Açan: yanlizlikzor_35, Forum: Online İletisim Araclari.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj : 14-12-2006, 19:01

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - Satılıklarım - oyun - oyun
 

SEO by vBSEO 3.6.0