3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Uzman Array KaRa_KRaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2005
    Yer
    Desktop
    Mesajlar
    2.122
    İtibar Gücü
    21

    Şimdi Film İndirme Zamanı!






    Dünyada herkes film indiriyor, artık biz de telifi ödenmiş keyfine doyum olmaz Türk Filmleri Arşivini internet üzerinden her formatta indirip izleyeyebileceğiz! Hazır Olun!

    Peki önce hangisiyle başlıyoruz dersiniz? Tabii ki Türk sinemasının kült ismi Kemal Sunal’la!
    ekolay.net Sinema, Mobilturk işbirliğiyle dünyada bir “ilk”e imza atarak telifli efsane Türk Filmlerini, DVD kalitesinde “bir tık”la izleme fırsatı sunuyor! Ulusal ve uluslararası film şirketleri ile yapılan özel anlaşmalarla sinemaseverlere telif hakları ödenmiş şekilde sunulan film indirme servisini herkesten önce denemek isteyenler, efsane oyuncu Kemal Sunal’ın “Doktor Civanım” filminin tamamını ücretsiz indirebiliyor!

    ekolay.net, sinema tutkunu üyelerine Türk filmi keyfini kesintisiz yaşatmaya bundan sonra da devam edecek! Peki indirdiğiniz filmleri hangi araçlar üzerinden izleyebileceksiniz? PC, TV, DVD, VCD, iPOD ve Play Station'da hatta cep telefonunda! Tüm bu araçlara uygun 6 ayrı formatta 2000’e yakın Türk Filmi, Mart ayından itibaren, son derece uygun fiyatlarla www.ekolay.net/sinemawww.ekolay.net/sinema adresinde sinemaseverleri bekliyor. DVD kalitesindeki tamamı indirilebilecek bu filmler arasında Küçük Hanımefendi’den Yeşil Köşkün Lambası’na Şoförler Kralı’ndan Cumhuriyet Belgeseli’ne kadar pek çok seçenek yer alıyor.

    Peki bu filmler yasal mı?
    Mobilturk ve ekolay.net’in işbirliğiyle hayata geçirilen film indirme servisi, dünyada ilk kez Saran Media, Rok Media, Fanatik Film, Seze Film, PB Company, Mcompany gibi ulusal ve uluslararası şirketlerin içerik ve teknoloji desteği ile sinemaseverlerin beğenisine telif hakları ödenmiş olarak sunuluyor.

    Kaynak : e-kolay.net

  2. #2
    Donanımcı Array
    Üyelik tarihi
    Apr 2005
    Yer
    izmir;manisa;deu
    Mesajlar
    554
    İtibar Gücü
    0
    The page cannot be found sayfa acilmiyorr!

  3. #3
    KHD
    KHD Çevrimdışı
    DM Sever Array KHD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2007
    Mesajlar
    125
    İtibar Gücü
    0
    yararlı bilgilerinizden dolayı teşekürler...


    saygılarımla...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2