a34d38eb-b0d3-4d46-974d-c358cf6a96f5.jpg
Halılar evlerimizde en çok kullanılan eşyalardan birisidir. Yerde serilmesi ve ülkemizde genel olarak her alanda tercih edilmesi ile halılar yoğun olarak kullanılmaktadır. Bu yoğunluk sebebi ile de halılarda kirlenme ve lekeler oluşması normal olarak görülmektedir. Kirlenmiş ve lekeler oluşmuş olan halılar için Sincan halı yıkama sizlere temizlik hizmeti sunmaktadır. Halılarınızın tertemiz ve ilk günkü temizliğine ulaşması için doğru tercih olarak seçebilirsiniz. Bayram ve benzeri özel günlerinizde halılarınızın temiz olmasını ve misafirleriniz böyle karşılamak istiyorsanız halılarınızı yıkatmak idea çözüm olarak görülecektir.

Tecrübeli Sincan Halı Yıkama

Sincan halı yıkama bu konuda sahip olduğu tecrübesi ile yıllardır. Hizmet vermektedir. Halılarınız yıkama işlemi için adresinizden alınmaktadır. Daha sonra özel yıkama alanında yıkanıp durulanan halılarınız kapalı kurutma alanına alınmaktadır. Bu alanda toz ve kirden uzak kurutulan halılar teslim sürecine hazırlanmaktadır. Teslim edilecek olan halılar için özel şekilde hazırlanan poşetlere konularak teslim işlemi yapılmaktadır. Bu şekilde yıkanan ve taşınan halılarınız kirlenmeden ve toz olmadan adresinize ulaşmaktadır.

Özel Makine İle Sincan Halı Yıkama

Sincan halı yıkama, kirlenmiş ve lekeler oluşmuş olan halılarınız için özel makine ile temizleme işlemi uygulamaktadır. Halı yıkama makineleri halılardaki kir ve lekeleri söküp atmak için güçlü şekilde tasarlanmıştır. Bununla birlikte makinelerde kullanılan özel başlıklar ile halı yıkama işleminde çok daha iyi sonuç almak mümkün olmaktadır. Ayrıca bu başlık ve makine halıların yıkanmasında zarar görmemesini de sağlamaktadır. İdeal şekilde yıkanmış olan halılar zarar görmeden uzun süre kullanılabilir olmaktadır. Ayrıca halı yıkamada kullanılan özel deterjanlar sayesinde lekeler daha kolay çıkmakta ve yıkama sonrasında güzel kokular kalmaktadır. Halılarınız en iyi şekilde yıkamak için ankaradamlahaliyikama.com adresi ile irtibat sağlayabilirsiniz.