REFERANLARIMLA UYE OLANLARA dmpuan


intoffers.com

ARKADASLAR BU SITEDE ODEME YAPIYOR MINUMUM 0.1 $
ben 1 kere odeme aldim

http://www.intoffers.com/members/reg...ref=osmanyumuk

cashfiesta

cashfiesta ile internette surf yaparken, oyun oynarken, herhangi bir metin yazarken ya da müzik dinlerken para kazanabilirsiniz. sadece ekranınızın üst kısmından reklamların geçmesine izin verin yeter. Üstelik üyelik ücretsiz. Sisteminize bir zarar vermiyor.istediğiniz zaman kaldırabiliyorsunuz. Çekiniz en az 50$ olduğunda istiyebiliyorsunuz zaten başvuru formunda bu konu ile ilgili bir seçim yapıyorsunuz.Çeki istemek için my statistics bülimünde request butonu var ona basıyorsunuz ancak bu butona her ayın 1 i ile 15 i arasında basarak çekinizi isteyebiliyorsunuz. Başvuru formunda adresinizi yazdığınız için çeki bu şekilde adresinize göndereceklerini söylüyorlar.
siz normalde fiseta bar monitörünüzün üstünde dururken bir saatte 600 puan kazanıyorsunuz. Sizin referansınızla üye olan birinden saatte 90 puan onun üye yaptıklarından saatte 42 puan onun da üye yaptıklarından saatte 30 puan kazanıyorsunuz. Yani üye yaptığınız kişinin üye yaptıklarındanda 8. seviyeye kadar puan kazanıyorsunuzİnsanın zamanını alıyor bu işler ama extra gelir elde etmek isteyen ve zamanı olanlar daha iyi kazanabilirler. mesela şimdiye kadar en çok 553$lık bir çek ödemesi yapmışlar. Amerikada yaşayanlara çeklerini kısa sürede veriyorlarmış ama diğer ülkelerdeki üyelere çeklerin ulaşması 2 haftayı filan bulabiliyormuş.Ayrıca 2000 puan kazandığınızda 1000 puan bonus,5000 puan olduğunuzda 2000 puan bonus gibi extra puanlar da kazanabiliyorsunuz. Daha sonra bunların hepsi seviyenize göre paraya çevriliyor.
İnternette bir çok para kazandıran şirket var ve bunların ayrı ayrı kazandırma yöntemleri var. Cashfiesta bu yöntemlerin hepsini bir araya toplayarak çok güzel ve kazandıran bir sistem ortaya çıkarmış. Ay sonunda kazandığınız puanlar Dolara çevriliyor.
Şirketin tam 3.500.000 üyesi var. 2001 yılından beri hizmet veriyor. Ödemelerini çek yolu ile yapıyor.Türkiye ve Dünyanın her yerine ödeme yapıyorlar. Üyelik tamamen ücretsiz. Üye olurken Kredi kartı istemiyor.

UYE OLAN ARKADASLARA TESEKKURLER BOL KAZANCLAR

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=osmanyumuk

paratikla.com

PARA KAZANMAK İSTERSEN
1-üye olduktan sonra sana verilen günlük 5-6 linke tıklıyorsun
2-belirlediğin adrese mail alıyorsun,onları okuduğun zaman kazanıyorsun
3-verilen linklerden birine üye oluyorsun kazanıyorsun
3-siten varsa reklam banner ekleyip kazanıyorsun
4-üyelik sağlıyorsun kendi üstünden,her kazandırdığın üye için 5 ytl kazanıyorsun
5-alt üyelerin kazandığındanda kazanıyorsun
6-paran 30 ytl ye ulaşınca ödemeni yapıyorlar

http://www.paratikla.com/signup.php?r=15022

donkeymails.com


Ödemeler
E-gold minimum $0.01
Alertpay minimum $1.00
Paypal Minimum $1.00

Sitede e-mail okuyarak ve linklere tıklayarak para kazanılabildiği gibi belirtilen sitelere üye olunarak da para kazanılıyor. Bu site gerçekten internet üzerinde en fazla kazandıran ve en güvenilir sitelerden birisidir. Kesinlikle üye olmanızı tavsiye ederim.

http://www.donkeymails.com/pages/ind...fid=osmanyumuk