SloganBul ile hediyeler kazanmaya hazır olun !
Ülkemizde son dönemde artan girişimlere bir tanesi daha eklendi. Kullanıcı-Marka etkileşimini üst düzeye taşımakla birlikte dağıtılacak ödüllerle iki tarafın da kazanmasını hedefleyen “SloganBul”
1 Ocak 2014 tarihinde hizmete giriyor.
SloganBul nasıl işliyor ?
Kurumların kendisine ait sayfalarının oluşturulduğu ve üyelerin bu sayfalarda kurumlarla ilgili sloganlar yazabildiği bir platform SloganBul. Üyeler sloganlar yazarak ve onları oylayarak hem puan kazanıyor hem de şirketlere sloganlar sağlıyorlar. Kampanya sonunda en beğenilen sloganların sahipleri çeşitli hediyeler kazanırken, hediye alamayan ancak yüksek puan almış slogan sahiplerinin gelecek kampanyalar için şansı artıyor.
Kullanıcılar puan kazandıkça üst seviyelere geçiş yapıyor ve işlemlerinden daha fazla puan kazanıyor, bu sayede kullanıcılar sahip olduğu puanlar ile mağazadan hediyeler alabiliyor.
Kurumlar ise SloganBul aracılığla tanınırlıklarını artırırken, gündemde kalacaklar ve tüketicilerin markalarla kendilerini özdeşleştirmelerini sağlayacaklar.
Sistemin hayata geçmesi merakla beklenmekle beraber, gelişmelerden haberdar olmak için facebook, twitter sayfaları kullanılabilir. Bunun yanında, mail adresinizi “sloganbul.com” adresine bırakarak da gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.
Bu eğlenceli platformun açılışı için büyük gün 1 Ocak, unutmayın takibe alın!
SloganBul.