3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    May 2007
    Mesajlar
    5
    İtibar Gücü
    0

    Smartdisk Harici HDD Yardım!!!!

    Merhaba arkadaşlar.
    500 GB Smartdisk harici hard disk aldım. Ürünün kullanma kılavuzunda cihazı kullanmaya başlamadan önce içindeki harddiski formatlamam gerektiği yazıyor. Format işlemiyle ilgili de cihazı taktığınızda karşınıza Formatlansın mı diye soru çıkacak yazıyor. Format yapmadığım takdirde diski görmeyeceği söyleniyor. Fakat bende böyle bir soru sormuyor. Ürünü taktım bilgisayar direk gördü ve nod32 virüs uyarısı verdi. Hatanın resmi aşağıda:



    Şimdi ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz. Ürün şu an sorunsuz gibi görünüyor formatlamadığım için ileride sorun çıkarır mı? Formatlamam gerekiyorsa nasıl? Ve bu virüs uyarısı neyin nesidir?

  2. #2
    Üye Array juneksi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2006
    Yer
    Bodrum
    Mesajlar
    78
    İtibar Gücü
    0
    dostum harddiskine virüs girmiş
    ilk yapman gereken bilgisayarına ve harici harddiskine virüs taraması yapman yaptıktan sonra harddiskinin autorun'ına virüs girdiği için ve bozulduğu için içine giremeyeceksin harici harddiskinede format attıktan sonra herşey yoluna girecektir. kolay gelsin
    Her Kilidin Bir Anahtarı Vardır. Asıl Mesele Onu Bulmak...

  3. #3
    Uzman Array MrPerFormance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2006
    Yer
    Buca/İzmir
    Mesajlar
    2.233
    İtibar Gücü
    20
    Öncelikle diskiniz hayırlı olsun. Söylemem gerekiyorki o hdd bana bütün verilerimi kaybettirdi. O diski alana kadar taşınabilir 2.5" lik 60 gb hdd sini kullanıyordum sorunsuzca ona güvenerek almıştım. gelelim sizin sorununuza juneksi nin dediği gibi aoutron.inf virüsü yemişsin. bu çok sık başımıza geliyor son 1 yılda.fazla bir zararı olmamasına rağmen cansıkıcı bir virüs.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2