4 sonuçtan 1 ile 4 arası
  1. #1
    KC
    KC Çevrimdışı
    Administrator Array KC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2004
    Yer
    İstanbul, Turkey
    Mesajlar
    1.860
    İtibar Gücü
    10

    Sony HDR-UX1E HDR-SR1E HD Kamera

    Sony yılların tecrübesine high definition (HD) teknolojisinide ekledi. Video kamera konusunda lider Sony şimdide HDR-UX1E ve HDR-SR1E modellerini piyasaya sunarak kullanıcılarına HD teknolojisini geciktirmedi.

    HDR-SR1E yeni AVCHD kaydetme formatı ile rakiplerine çoktan fark atmış durumda.
    HDR-UX1E nin HD dışında en önemli özelliği dvd disklere kayıt imkanı sağlaması.HDR-UX1E doğrudan 8cm DVD ye kaydeden ilk ürün olma özelliğini taşıyor. Bu kamera ile HD , SD (Standard Definition), süper yüksek kaliteli 12Mbps AVCHD formatlarında kayıt yapabilmenize olanak tanıyor.

    HDR-SR1E de bulunan disk sayesinde çok uzun süreli kayıt yapılabilmekte. Dahili olarak gelen 30GB lık bir sabit disk sayesinde 11 saate yakın kayıt yapabilirsiniz.

    ClearVid CMOS Sensörü ise her iki üründede bulunmakta ve görüntülerde bulanıklığı önlemektedir. Bu sensor sayesinde yetersiz ışıkta veya çok fazla ışılı ortamda bile en iyi görüntü kalitesi sağlanabiliyor.

    Ürünlerdeki diğer ortak özellik 4MP lik fotoğraf çekebilmeleri. ClearVid CMOS Sensör sayesinde yüksek kalite fotoğraflar artık bir video kamera ilede yakalanabilmekte. Bunu bize sony ispatlıyor.

    Ürünlerde 3.5'' Clear Photo LCD Plus ekran bulunmakta. Bu genişlik kameralardaki en büyük boyut olma özelliğinde.


    AVCHD – HD kaydı için yeni format

    AVCHD formatı yüksek etkiye sahip codec teknolojilerini kullanan, 1080i* ve 720p** sinyallerini kaydetmek için kullanılan bir HD dijital video kamera formatıdır. Görüntü sıkıştırmak için MPEG-4 H.264 codec'ini ve ses sıkıştırmak için Dolby® Digital veya Linear PCM codec'ini kullanır.

    MPEG-4/H.264 codec'i geleneksel görüntü sıkıştırma formatlarına kıyasla, görüntüleri daha etkili bir şekilde sıkıştırabilen, gelecek vaat eden bir teknolojidir. Bu teknolojiyi kullanarak, AVCHD video kamera yüksek kaliteli HD video görüntüleri kaydedebilir.

    * 1080i – 1080 etkin tarama satırı ve titreşim sistemini kullanan bir HD özelliği
    ** 720p – 720 etkin tarama satırı ve kademeli yöntemini kullanan bir HD özelliği
    Lütfen pano kurallarını okuyunuz.
    Donanım alışverişleriniz için www.tekniks.com.tr ye bekleriz.

  2. #2
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Jun 2006
    Mesajlar
    158
    İtibar Gücü
    0

    Sony HDR-UX1E HDR-SR1E HD Kamera

    ee sony'e de bu yakışır high definition (HD) teknolojisinden geri mi kalıcak zaten dünyada ses ve görüntü ustası sony :yes o zaman tartışma açmaya ve bu konuda tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum.Aslında ilk olarak jvc çıkarmıştı bu sabit diskli kamera işini daha sonra da sony çıkardı ama sony'nin jvc'den daha istikrarlı bir yol izlediğine ve bunu başardığını hep beraber tüm dünya çapında yaptığı satış rakamlarıyla görmekteyiz. Zaten yeptığı dayanıklı ve kaliteli ürünler de sony'nin 1 numara olduğunu kanıtlar nitelikte.

  3. #3
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Aug 2006
    Mesajlar
    4
    İtibar Gücü
    0
    sony nin tüm ürünleri kullanışlı zaten.bence en iyi marka

  4. #4
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Aug 2006
    Mesajlar
    25
    İtibar Gücü
    0
    sony se tmm dır arkadaslar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2