 Her aşamada yapılabilen mobil düzenleme
 100 % Duyarlı Tasarım Şablonları
 Merkezi web sitesi istatistiği ile kapsamlı ön panel
Berlin, 03.05.2017
STRATO, CM4all ile ortaklaşa olarak müşterilerden gelen spesifik özellik talepleri doğrultusunda, Hazır Websitesi ürünü üzerinde yeniden çalıştı. Yeni sürüm, ürün lans-man tarihi olan 2014 yılından bu yana yapılan en büyük günceleme olma özelliğini taşıyor. Yeni sürüm; mobil editör, % 100 duyarlı şablonlar ve izleme fonksiyonlu ön pa-nel gibi özellikler sunuyor. Aynı zamanda tamamen yenilenmiş tasarımlar ve yeni fo-toğraf widget'ları da mevcut bulunuyor.
"STRATO Hazır Websitesi’nin yeni sürümü, deneyimsiz kullanıcıların bile sadece birkaç adımda kendi internet sitelerini oluşturabilmesine imkan sağlayan ileri düzeyde gelişti-rilmiş, çok başarılı bir üründür" diyen STRATO CEO’su Dr. Christian Böing, "Yeni sürüm için müşterilerimizden geri bildirimler toplayarak, bu doğrultuda müşterilerimizin önce-likli ve temel dileklerinin yerine getirilmesi için büyük bir titizlikle çalıştık " diyerek sözlerine devam ediyor.
Bir bakışta öne çıkan yenilikler:
Mobil editör: internet sitenizi istediğiniz her an ve her yerde düzenleyin
Mobil editör sayesinde kullanıcılar ana sayflarını her an ve her yerde, ister akıllı telefon, ister tablet veya isterlerse dizüstü bilgisayarı üzerinden, düzenleyebilir ve yeni içerikler ekleyebilirler. Örneğin, yolda giderken diledikleri bir fotoğrafı Editör aracılığıyla akıllı telefonları üzerinden sitelerine yükleyebilirler. Ayrıca metin düzenlemelerinde, duyarlı metin editörü, cihazın tam ekran genişliğini kullanır. Şeffaf renk nüansları gibi daha bireysel tasarım seçenekleri de kullanıcı, anasayfası üzerinde çalışırken ayarlanabilir.
KURUMSAL STRATO AG Pascalstraße 10 10587 Berlin www.strato.com.tr DENETİM KURULU René Obermann (Başkan) YÖNETİM KURULU Dr. Christian Böing (Başkan) Christoph Steffens René Wienholtz ŞİRKET ANA MERKEZ Berlin ŞİRKETLER MUKAYYİDİ Berlin-Charlottenburg HRB 79450 BANKA BİLGİLERİ Commerzbank Bonn BIC COBADEFFXXX IBAN DE53 3804 0007 0100 6790 00 UST-ID-NR. DE 211 045 709
% 100 duyarlı web siteleri: tüm cihazlarda doğru gösterim
STRATO Hazır Websitesi tüm tasarımları, duyarlı web tasarımlarına dönüştürülebilir. Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, tablet veya akıllı telefon: kullanıcıların web projelerinde kullandıkları her tasarım otomatik olarak istenilen cihaza adapte edilebilir. STRATO Hazır Websitesi, kullanıcıların sektörlerine ve konularına özgü farklı tasarımlar sunuyor. STRATO Hazır Websitesi şirketlere, kulüplere ya da etkinliklere en iyi şekilde uyabilecek, özgürce özelleştirilebilecek kaliteli tasarımlar sunmayı amaçlıyor.
Mobil Ön Panel: bir bakışta en önemli site istatistikleri
Başarılı bir web projesi için web sitesi sahiplerinin, ziyaretçilerinin davranışlarını bilmesi gerekiyor. Yeni yönetim arayüzü (ön panel) bir bakışta kullanıcılara web sayfalarının ne kadar görüntülenme aldığını ve tekil ziyaretçi sayısını gösteriyor. Aynı zamanda, ön panel ziyareçilerin nereden geldiğini (doğrudan arama, arama motoru üzerinden, vb) belirleyebilir. Buna ek olarak, kullanıcılar farklı iletişim widget’ları üzerinden gönderilen mesajları görebilir. Ön Panel, mobil düzenleyicinin bir parçası olduğu için, kullanıcılar akıllı telefon ya da tablet üzerinden de rahatça kontrol edilebilirler.
“Material Design” Masaüstü sürümü: kullanım kolaylığı odaklı
STRATO ve partneri CM4all ortaklaşa olarak çok iyi bilinen kullanıcı arayüzleri üzerinde yeniden çalıştı. STRATO Hazır Websitesi şimdi Google'ın kanıtlanmış ürünü Material Design’ı kullanıyor. Bu, tüm işlemlerin daha sezgisel ve menüler arasında gezinmenin daha kolay olmasını sağlıyor.
Yeni Fotoğraf Widget‘ları: yaratıcı ve çeşitli görünüm
Yeni fotoğraf widget'ları sayesinde kolay kullanımlı ve sezgisel tasarımlar oluşturulabilir. Kullanıcıların artık sayfalarında farklı fotoğraflar yayınlamak için daha fazla imkanları var. Ziyaretçilerin her fotoğrafı tek tek görebileceği özellikte bir fotoğraf kolajını, "Photo Grid" sadece tek tık ile Raster-Optik’te oluşturabilir.
Buna ek olarak, fotoğraf albümü için yeni bir Widget: fotoğraflar ister yüksek, kare, pasaport fotoğrafı formatında, yuvarlak çerçeveli veya ister polaroid olsun, kullanıcılar albümlerindeki fotoğraflarının hangi biçim ve boyutla görüntüleneceğine kendileri karar verebiliyorlar.
STRATO, müşterilerinden geri bildirim toplamaya ve Hazır Websitesi ürününü geliştirmeye devam ediyor
STRATO, müşterilerinin gereksinimleri doğrultusunda sürekli olarak geliştirdiği Hazır Websitesi’nin yeni sürümünü lanse etti. Bu kapsamda, ana menüye geri bildirim butonu eklendi ve buradan müşteriler STRATO’ya direkt olarak ürün ile ilgili geri bildirim gönderebiliyorlar. Hedef, STRATO ve CM4all'ın uzun vadede müşterileri lehine ürünü iyileştirmeye ve geliştirmeye devam edebilmesi.
STRATO Hakkında
STRATO, en iyi fiyat-performans dengesine sahip hosting sağlayıcısıdır. Dünya çapındaki en büyük hosting şirketlerinden biri olan STRATO, profesyonel kaliteyi rekabetçi bir fiyata sunmaktadır. Ürün yelpazesi; alan adları, e-mail, hazır websitesi çevrimiçi depolama alanları ve sunucuları içermektedir. STRATO, dört milyonun üzerinde alan adı ve 60.000 sunucu barındırmakta ve TÜV sertifikalı iki bilgi-işlem merkezi işletmektedir. STRATO, 1997 yılında kurulmuştur ve bugün Almanya’nın iki farklı noktasında, 500‘den fazla çalışana istihdam sağlamaktadır.
Basın iletişim
STRATO AG, Pascalstraße 10, 10587 Berlin, press@strato.com, www.strato.com/tr_tr/basın_odası