1) Sunucu direktörü nedir, ne iş yapar?

Sunucu direktörleri, gamerzNetwork tarafınca kendilerine ücretsiz teslimi yapılan oyun sunucularıyla ilgilenmekten ve oyun sunucularını doldurmaktan sorumludurlar. Sunucu direktörlüğü adına başvuran kişiler eğer ki gereksinim duyulan özelliklere sahiplerse ve bu alana başvurmaları akabinde gamerzNetwork tarafından kendilerine iletilecek olan şartları kabul ederlerse yapılacak olan bir anlaşma ile organizasyonumuzun bünyesine "sunucu direktörü" sıfatıyla katılmış olurlar.

2) Şartları nelerdir?


  • Kişinin, tarafına ücretsiz bir şekilde teslimi yapılacak olan sunucuya anlaşılan sürede, belirlenen oranda oyuncu potansiyelini kazandırması gerekmektedir.
  • Kişinin, tarafına ücretsiz bir şekilde teslimi yapılacak olan sunucudan hiçbir şekilde kâr amacı gütmemesi, bu sunucuyu anlaşılan amaçlar dışında kullanmaması ve sunucuda şahsi menfaatleri doğrultusunda reklam yapmaması önem teşkil etmektedir.
  • Kişinin, elindeki yetkiyi kötüye kullanmaması; hiçbir oyuncuyu bir diğerinden ayırt etmemesi önem teşkil etmektedir.


3) Kimler sunucu direktörü olabilir?

gamerzNetwork tarafınca onay gören ve kendisine iletilecek olan anlaşma şartlarını kabul eden herkes sunucu direktörü olabilir. gamerzNetwork bu kişilerin iletişim bilgilerini gizlilik politikası gereği üçüncü bir şahısla paylaşmaz.

4) Hangi şartlar altında anlaşma feshedilir?

Kişinin, tarafından beklenilen işlemleri anlaşılan süre zarfında gerçekleştirmemesi halinde gamerzNetwork ilgili anlaşmayı ihtar vermeksizin sonlandırma hakkına sahiptir. gamerzNetwork ayrıca gelişmelere bağlı olarak anlaşmayı gerekçe sunmaksızın feshetme hakkını da saklı tutar.


Sunucu direktörlüğüne dair şartların tamamını yerine getirebileceğinizi düşünüyorsanız, bu durumu bizlere bildirmeniz yeterli olacaktır.

İletişim: server@gamerznetwork.net

--