Ben bir Turkcell Superonline yetkilisiyim.


- Superonline'da kurumsal müşterilere özel kısa süreli bir kampanya var ve sizleri bilgilendirmek istiyorum.


- Ev, işyeri dahil Turk Telekom sabit hat takılı olan heryere takılabilir.


- İnternet koşulları ve şartları, TTNET'in 59 TL olan "8 mbps'ye kadar" olan limitsiz paketiyle tamamen aynıdır.


- Gerekli evraklar verildiği takdirde herkes bu kampanyadan faydalanabilmektedir.






24 ay taahhütlü modemli (Airties 5440, piyasa değeri 150 TL) limitsiz adsl internet fiyatı : 34.90 TL (24 ay boyunca sabit fiyat garantilidir)


24 ay taahhütlü modemsiz limitsiz adsl internet fiyatı : 29.90 TL (24 ay boyunca sabit fiyat garantilidir)


http://img155.imageshack.us/img155/1217/adsls.jpg






- İstanbul içinden ilgilenmek isteyenler varsa turkcell_superonline@windowslive.com adresinden soru sorabilir veya başvurabilirler.


- Eğer isterseniz verdiğim mail adresine adınızı ve telefon numaranızı bırakırsanız, size daha ayrıntılı bilgi vermek için mesai saatleri içerisinde arayabilirim.


- Bu kampanya kısa süreli olup kurumsal müşterilere özel olduğu için internette reklamını bulmanız mümkün değildir.


- Bir işyeri üzerinden istediğiniz kadar (evinize, işyerinize, komşunuza, arkadaşınıza,...) adsl satın alabilirsiniz.


- Gerekli evraklar;
1. İşyerinize ait "vergi Levhası“ (kurumsal müşteri olarak kayıt yaptırmaniz için gerekmektedir, başka hiçbir amacı yoktur ve
adsl sahibi olabilmeniz için şirkete bağlı olmanıza da gerek yoktur. Yani bir tanıdığınızın işyeri üzerinden de kendinize adsl satın alabilirsiniz.)


2. Nüfus Cüzdan fotokopisi






*** TTNET'te olduğu gibi bu pakette de Adil Kullanım Kotası 5O GB'tır, limit aşımında hızınız 1 mbps'ye düşmektedir. Bildiğiniz gibi bu rakam TTnet ile aynıdır.


*** Modemsiz üyeliklerde bir defaya mahsus olmak üzere 29 TL aktivasyon ücreti alınmaktadır. Modemli üyeliklerde aktivasyon ücreti alınmamaktadır.


*** 24 ay boyunca sabit fiyat garantisi vardır.


*** Yeni aldığım bir habere göre artık TTNET AKK sonrası hızı santrale uzaklığa göre 1-4 mbps arasına düşüyormuş. Bu haber doğrudur ama Sırf böyle bir durum için
2 katı fiyat vermeyi açıkcası pek mantıklı bulmuyorum. Bu özellik dışındaki bütün özellikler TTNET'in "8 mbps'ye kadar" olan paketiyle ile aynıdır.






NOT: Çeşitli yerlerde Superonline'ın kalitesi konusunda hiçbir dayanağı olmayan olumsuz söylemlerle karşılaşabilirsiniz. Bu söylemlerin hiçbir doğruluk payı yoktur.

Turkcell Superonline da sağlayıcı olarak Turk Telekom'u kullandığı için, daha önceden o kişilerde oluşan problemler Superonline'dan
değil Turk Telekom'dan kaynaklanan problemlerdir.

Üstelik Superonline portları, TTNET'in portlarına göre daha boş olduğu için bu teknik problemleri TTNET'e göre daha minimum seviyede yaşarsınız.






CİDDİ OLARAK İLGİLENMEK İSTEYEN KİŞİLERLE YÜZYÜZE DE GÖRÜŞEBİLİRİM. BAŞKA BİR SORUNUZ OLDUĞU TAKDİRDE DE ÇEKİNMEDEN SORABİLİRSİNİZ. İYİ GÜNLER.