dikkat: fotoraf aşağıdadır


Estetik ve esnekliğin yeni perspektifi
Dizüstü bilgisayar kullanırken, ihtiyaçlarınız her an değişim gösterir. Fujitsu Siemens Computers bu yüksek temponuzda size ayak uydurabilecek yepyeni bir ürün sunuyor: LIFEBOOK T4010.

Intel‘in yepyeni Dothan teknolojisine sahip LIFEBOOK T4010, estetik ve esneklik tanımlarında yepyeni bir boyut yaratıyor. Toplantıda, sunumlarda, yolculukta, işyerinde veya evde LIFEBOOK T4010 olası her durumu bir avantaja dönüştürüyor.

LIFEBOOK T4010 180° dönebilen dokunmatik ekranı ile çok geniş bir görüş açısının yanısıra bir Tablet PC'nin ergonomik fonksiyonelliğine de sahip. Ayrıca dahili modüler sürücü yuvası; DVD/CD okuyucu/yazıcı, ikinci sabit disk veya 8.5 saate varan pil ömrü sağlayan ikinci batarya gibi farklı ve çok önemli avantajlar sunuyor.
şlemci
Intel® CentrinoTM Mobil Teknolojisi*
Operating system
Microsoft® Windows® XP Tablet PC Edition 2005

Bellek
256 Mb
Optik sürücü
DVD-RW/CD-RW Combo

Sabit disk
40 Gb
Ekran
12.1" TFT-XGA Active Digitizer

Pil
Li-Ion
Ek özellikler
1.9 kg ağırlık, 3 yıl garanti


*Intel® Pentium® M İşlemci 725 (1.60 GHz
2MB Cache, 400 MHz FSB), Intel® 855GM chipset,
Intel® PRO/Wireless 2100 LAN

Intel, Intel logosu, Intel Inside, Intel Inside logosu, Intel Centrino, Intel Centrino logosu, Celeron, Intel Xeon, Intel SpeedStep, Itanium ve Pentium Intel Corporation'ın veya yan kuruluşlarının Amerika Birleşik Devletleri ve diğer ülkelerdeki ticari markaları ya da tescilli ticari markalarıdır.

kaynak.
www.siemens.com.tr