www.tangasinisatanhatun.com


Olay nedir?

Bilkentli bir öğrencinin sırf yaz okulu parasını çıkarmak için kullanılmış tangasını açık artırmaya çıkarmasını belki duymuşsunuzdur. Bu ilan o kadar dikkat çekti ki, ilk gün 30 bin kişi açık artırmanın yapıldığı sitede ilanın olduğu sayfaya girdi, inceledi.

Üç günde ise bu açık artırmaya 80 bin insan şahit oldu. Tangaya verilen fiyatlar önce 100 YTL daha sonra 250 YTL ve ardından 1250 YTL’ yi buldu gerçekten. Fiyatın 50 milyar üzerine çıkmasıyla site açık artırmayı durdurdu.

Bu ilan ilk günden forumlarda tartışıldı, ek$i sözlükte konuşuldu, çeşitli gazetelerde haber şeklinde çıkmaya başladı. Fikir o kadar ilginçti ki (ve Türkiye’de yapılmamıştı), büyük gazetelerden ve dergilerden ropörtaj teklifleri gelmeye başladı.

İlan ise çok basitti: Bilkent’in en seksi ve popüler hatunlarından birinin kullanılmış tangasına sahip olun. Tamamen kendisinden satılık olan bu tanga (açık artırmanın son iki gününde) kargoya verilmeden iki gün boyunca giyilecektir ve kargoya o haliyle verilecektir.

Bu açık artımanın sebebi, yaz okulu için alınan borç paranın ödenmesinde bir nevi katkı olarak akla gelmiştir. Burada ilk kez ürün satacaktır bu kısı.

Alıcılar bunu istedikleri amaç doğrultusunda kullanmakta serbesttirler ve bu koleksiyon amaçlı bir satış olarak düşünülebilir.

Bu tangayı satan tangayı giyen kişidir ve bu satış tamamen onun rızası ve isteğiyle olmaktadır.

http://www.gittigidiyor.com/php/urun...57104#aciklama
İlan sayesinde açık artırmanın yapıldığı site çok fazla sayıda kullanıcıya ulaştı, ister istemez haberlerde ismi çıktı, akıllarda kaldı. Şimdi o site televizyon reklamlarına çıktığında akılda kalıcılık oranı da çok fazla artmış oldu.

İşte şimdi bu fırsat sizin de olabilir.




Buraya neden ilan vereyim?

Çünkü bu site de en az o sayfa kadar dikkat çekiyor, çekecek. O ilan o siteden bir müddet sonra silenecek ama bu site en az 2 yıl boyunca sizin reklamınızı yayınlayacak. Hem de çok düşük bir fiyata. Şuan da bu siteye hergün binlerce kişi akın etmeye başladı, yeni pazarlama yöntemlerini görmek için. Düşünün şimdi, 80 bin kişi o uzun linki aradı, buldu, girip inceledi. Bu ilanı görenler internete giremeyenlere ise anlattılar. Yani üç günde en az 150 bin kişi olaydan haberdar oldu. Basili gazeterlerde de yayınlanmasıyla bu rakam bir kaç katına çıktı. Bu site ise hem adresiyle, hem de sizin ilanlarınızın ana sayfada çıkmasıyla daha dikkat çekici.

Şimdi bu tangayı satan kişi size bu kadar kişiye defalarca ulaşabilme fırsatı veriyor. Hem de tahmin edemediğiniz kadar düşük bir fiyata. Bu alanda sizde kendinizi ölümsizleştirin! Kare başına 5 YTL ile başlayan reklam ücreti; verilen reklam sayısı arttıkça artacaktir, o yüzden elinizi çabuk tutun

Bu siteye hangi tarz ilanları verebilirim?

Yasal olduğu müddetçe her türlü ilanı verebilirsiniz. En az bir olmak kaydıyla istediğiniz kadar kare satın almakta da özgürsünüz.

Reklamım/İlanım sitede ne kadar süre duracak?

Verdiğiniz ilanın sitede 2 sene boyunca duracağını garanti ederim. Şayet başıma bir şey gelirse kurduğum fon ile bu site ayakta tutulacaktir.

Ayrıca! Bu alana verilen reklamlar yeterli bir seviyeye gelince bu anasayfa bütünüyle tshirtlere basılıp cok uygun bir fiyata (maliyetine) satışa sunulacaktır. Bu sayede reklamlarınız tshirtlerin üzerinde herkes tarafından her yerde giyilecek ve internet dışında insanın bir insana bakarken ilk dikkatini çektiği yerde gösterilmiş olacak. Ne kadar büyük alan alırsanız bir insanın bedeninde o kadar çok yer kaplarsınız..


www.tangasinisatanhatun.com