TeknikBilgim.Com

Teknik Bilgim sitemizde hayatınızı kolaylaştıracak bilgisayar ve internet uygulamaları hakkında bilgileri sizlerle sunmaktayız. Hayatımızın bir noktasında işinize yarayacak olan bilgilere ulaşmanızı sağlayan sitemizde birbirinden farklı birçok konuda günlük olarak bilgilendirme ve haber kaynaklı paylaşımlar sağlamaktayız.

Sitemizde bulunan klavye test programı ile klavyenizde bastığınız tuşun çalışıp çalışmadığını, hangi tuşun çalıştığını, basılan tuşun doğru işlem yapıp yapmadığını anlık bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Klavye sorunlarının çözümlenmesinde büyük yardımcı olan klavye test programımızı teknikbilgim.com sitemizde ücretsiz bir şekilde kullanarak aldığınız klavye hatalarını, çalışmayan tuş tespitini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bu sayfamızda klavyenizin bozulma anında neler yapmanız gerektiği hakkında da bilgilendirmeler bulunmaktadır.

Birçoğumuzun başına gelen silinen fotoğrafları geri getirme sorununu sitemizde sizlerle nasıl çözümleyebileceğinizi paylaştık. Silinen fotoğraflar nasıl kurtarılır aramasını sitemizde yaptığınız zaman, bilgisayar veya telefonunuzda yanlışlıkla sildiğiniz fotoğrafın yeniden cihazınıza yüklenmesini kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz.

Teknikbilgim.com'da internetle alakalı pek çok konuda sizlere yardımcı olarak konuları ve çözümlerini bulabilirsiniz. Örneğin bir film siteniz var ve sitenize film ekleyecek bir bot uygulama arıyorsunuz. Wordpress film botu yazımızda, Wordpress altyapısını kullanan siteler için otomatik film ekleme botunun nasıl kullanıldığına dair bilgileri sizlerle paylaştık. Bunlar gibi daha birçok teknolojik bilgi web sitemizde sizlerle. Siz de sitemizi takip ederek bu bilgilerden her an yararlanma fırsatını yakalayın.