Merhaba arkadaşlar. Konuyu çok araştırdım ve bulamadığım gibi benzer projelere verilen cevaplarda yeterince tatmin edici olmayıp tam anlamıyla sinir bozucuydu.
"Yapılır ama çok zor" vs vs cevaplar var ve biliyorum zordur ama bu zorda olsa bir yapılışı vardır. Uğraşmak istemeyenlere anlayışla saygı gösteriyorum yeter ki bana yapılamaz yapılsa da çok zor vs cevap vermesin. Biliyorsa anlatsın bilmiyorsa sussun

Elimde N95 ve Çin iphone telefonlarının ekranları var. Bu ekranları kullanarak PC kasasında ısı, cpu hızı, fan devri vs gibi özellikleri gösterecek şekilde kullanmak istiyorum. Bu mümkün mü?


N95in ekranı söktüm bağlantı bacaklarının olduğu yerde 24, çin telefonunda ise 40 rakamları yazıyor.

Sorunum şu: Bu ekranları kullanarak amacıma ulaşabilir miyim(cpu hız ölçer, cpu ısı, ekran kartı ısı, fan hızı vs vs gibi)? Ve bu ekranlar için yapılması gereken devre şeması, malzemeleri ve kullanılacak program ve kodları gibi bilgilerden hangisini biliyorsanız bunu bir mesajla veya pm ile anlatıp bana yardımda bulunabilir misiniz? Eğer cevap evet ise çok sevinirim. Şimdiden ilgilenen her arkadaşıma teşekkür ediyorum. İyi günler.