2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Donanımcı Array sena - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Jul 2006
    Yer
    İSTANBUL
    Mesajlar
    791
    İtibar Gücü
    0

    Tembeller yaşasın!!

    Tembele müjde

    Bugünün işini yarına bırakın! Çünkü gevşeyip tembellik yapmak, beyin hücrelerini tedavi edip ömrü uzatıyor!.

    Atalarımızın söylediği, "Bugünün işini yarına bırakma" deyimi tarihe karışıyor. Çünkü, işlerini erteleyen ve birçok konuda tembellik yapan insanların ömrünün daha uzun olduğu ortaya çıktı.
    Alman Prof. Dr. Peter Axt ve kızı Michaela Axt'ın birlikte yazdığı "Tembelliğin Neşesi" isimli kitaba göre, tembellik beyin hücrelerini tedavi ediyor ve ömrü uzatıyor. Tembellik yapan insanların, mutlu olduğunu söyleyen Peter ve Michaela Axt, yoğun olarak yapılan sporun stres kadar zararlı olabileceğine de dikkat çekiyor. Yürüyüşün ya da ölçülü beslenmenin uzun ve aktif bir yaşam için daha olumlu etkisi olduğunu belirten 2 yazar, "Herkese yorulunca tembellik yapmasını ve işlerini biraz da olsa ertelemelerini öneriyoruz" diyor.

    GEVŞEMEK EN BÜYÜK TEDAVİ
    Tembelliğin Neşesi isimli kitaba göre, insanın ihtiyaç hissettiğinde gevşemesi gerekiyor. Bu, özellikle beyin için çok iyi bir tedavi olarak görülüyor. Aksi takdirde, stres hormonu beyne zarar veriyor, erken yaşlanmaya neden oluyor ve hafızanın zayıflatıyor. Gevşemekle birlikte, strese bağlı birçok rahatsızlığın da ortadan kalkacağını söyleyen baba-kız, "Günlük koşuşturma içinde, kim ne der diye düşünmeden kendinize zaman ayırın ve tembellik yapın" önerisinde bulunuyor. Kitabın yazarları Peter Axt ve kızı, yazdıklarını kendi yaşamlarında da uyguluyor. Peter, 65 yaşında olmasına rağmen ulusal koşu takımında mücadele ederken, babasının yolundan giden Michaela ise, ülke çapında yapılan 10 bin metre koşu yarışında gümüş madalyanın sahibi olmayı başardı
    k!L!tLénmi$ H@tIr@ DéfTeR!m... kéNd!M! oKUm@M@ !ziN yOk.......

  2. #2
    Bilgili Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2005
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    1.340
    İtibar Gücü
    0
    Yok canım daha neler bence onlar tembelliği sevdiği için böyle bi kitap yazmışlarıdır.Tamam rahatlamak insana iyi gelebilir ama boş boş oturmakta bi yere kadar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2