5 sonuçtan 1 ile 5 arası
  1. #1
    Administrator Array csniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2004
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.371
    İtibar Gücü
    10

    Thermaltake SwordM VD5000BNA


    Özellikle Türkiye’de yeni yeni piyasası gelişen bir ancak görüntü ve soğutma konusunda en önemli unsurlardan biri olan kasalar, Thermaltake’in yeni kasasında olduğu gibi geliştirilerek hem görsel olarak hemde genişletilen iç mekanı sayesinde parça değişimini kolaylaştırdığı gibi daha da serin bir çalışma ortamı sunabiliyor.

    Alınan kasaya sonradan modifikasyon yapmak istemeyenlerin yada su soğutma düşünenler için Thermaltake yeni bir kasa piyasaya çıkarıyor. Diğer kasalara birçok farkla piyasaya çıkan kasa Super Tower yapısıyla standart kasaların yanında çok büyük görünüyor. Super Tower olmasına rağmen hafifliğede önem veren Thermaltake kasada çelik yerine alüminyum kullanmış. Bu sayede kasanın ağırlığını fazlada arttırmamış.


    Kasa dizayn ve tasarım olarak üst kapağında açılabilir olarak düşünülmesi parça sökme ve takma esnasında büyük kolaylık sağlıyor. Bu üst kapağın ve yan kapağın hareket sisteminde hidrolik bir sistem kullanılmış. Bu sayede daha kolay ve sorunsuz bir kullanım ortaya çıkarmış.



    Ön panlede Sade bir tasarımı tercih eden Thermaltake port olarak 6 adet USB portu, ESATA bağlantısı, IEEE1394 ve HD Audio portu bulunuyor.



    Hard Disk modülü olarak 3 adet disk bağlayabiliyorsunuz. Bu disklerin soğutulmasında modülün ön kısmında bulunan 12cm’lik fan görev yapıyor. Disk sayısını az bulanlar için yeni disk modülü alıp disk sayısını arttırmak mümkün. Ancak yükselen disk kapasiteleri ile fazla disk kullanmak artık gereksizleşmeye başlıyor.


    Diğer kasalarda bulunmayan ancak çok iyi düşünülmüş bir ayrıntıda mevcut. Kasa içinde en alt bölümde birde küçük çekmece mevcut. Bu çekmeceye tornavida, vida yada jumper koyabiliyorsunuz.

    Ayrıca kasa 2 farklı model’de üretilmiş. Tanıtımını yaptığımız VD5000BNA’nın dışında VD500LBNA isimli ve su soğutma destekli bir modelide bulunuyor.

    Düz modelinde soğutma olarak normal fanlar yardımıyla soğutma sağlanıyor.Yan kapakta 4 adet 12cm’lik fan, üst kapağa 2 adet 12cm’lik fan, arka bölüme 2 adet 12cm’lik fan, alt kısma 2 adet 12cm’lik fan ve disk modülüne bağlanan 1 adet 12cm’lik fan ile toplam 11 adet 12cm’lik fan bağlayabiliyorsunuz. Bu fanlar yardımıyla kasa içerisindeki hava sirkülasyonu maksimum seviyeye çıkarken pc bileşenlerinin ısısınıda kolayca aşağı çekebiliyorsunuz.

    Son olarak her içi modelde opsiyonel olarak sunulan 7” lik bir LCD monitör karşımıza çıkıyor. CD-Rom boyutunda ve toplanabilir bir yapıda olan LCD monitör uzaktan kumandalı ve ayrıca dokunmatik ekran özelliğide bulunuyor.

    Fiyat olarak ise yurtdışındaki fiyatı 450-500€ seviyelerinde.
    Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

  2. #2
    Bilgili Array mehmettev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Mar 2007
    Yer
    Ordan
    Mesajlar
    1.807
    İtibar Gücü
    19
    Monitörün fiyatı neymiş acaba ???

    "The difficult we do right away. The impossible takes slightly longer."
    JK749 - MyBrute

  3. #3
    Uzman Array MrPerFormance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2006
    Yer
    Buca/İzmir
    Mesajlar
    2.233
    İtibar Gücü
    20
    biraz abartı olmuş yani tam bir vitrin ürünü.

  4. #4
    Uzman Array sheone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.636
    İtibar Gücü
    21
    çekmece falan çok gereksiz olmuş,soğutma sistemine ağırlık verebilirlerdi bence.bu kasayı almak akıl işi değil stacker alırım daha iyi.

  5. #5
    Administrator Array csniper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Nov 2004
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.371
    İtibar Gücü
    10
    Alıntı mehmettev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Monitörün fiyatı neymiş acaba ???
    Yurtdışında 300-350$ seviyelerinde ancak Türkiyede 499$+KDV (Yaklaşık 700YTL) gibi bir etikete sahip.
    Sizi rahatsız eden konuşma, küfür veya forum kurallarına aykırı olan mesajları, avatar'ın altında bulunan butonuna basarak bizleri bilgilendirebilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2