Vallahi bu oyun bize çok iyi geldi. Uzun zamandır arkadaşlarla da bir MMORPG oyun arıyorduk ve Titan Siege Online'ın reklamını gördük. Ben dedim, bi deneyelim oğlum ne kadar kötü olabilir ki ?

Oyunu bir süre oynadıktan sonra arkadaşlar oyunu benden daha çok sevdi Oyunda Orta Çağ havası var tabi ki ve grafikler harika!
Benim oyunlarda bulunan bineklere çok ilgim olur. Özellikle at varsa bayılırım yani... Fakat bu oyunda at'ı bırakın Ejderha'dan tutun Zeplin'e kadar farklı farklı binekler var ve devasa haritada uçabiliyorsunuz. Arkadaşlar Ejderha'ya binerken ben her zaman ki gibi bayıldığım at ile dört nala koşarım ^^
Oyunun mekanikleri çok farklı. Mesela Totem diye adlandırdıkları bir NPC türevi bir şey var. Koskoca haritanın her yerinde mevcut bunlar. Bunları ele geçirdiğiniz zaman size ekstra özellikler katıyor. Klanınız olduğu zaman mesela, direkt bütün klan üyeleri bundan faydalanabiliyor.

Birde oyuna etkinlik takvimi koymuşlar T'ye basıp açıyorsun, orada sürekli dönen aktif olan etkinlikler oluyor. Oyun içerisinde günlük resetlenen NPC görevleri oluyor vb. Hele ki haritada ve zindanlarda bulunan bosslar var toplanıp kesiyorsunuz filan en eğlenceli kısımları bunlar oluyor.

Ve konu dönüp dolaşıp tabii ki oyunun yöneticileri GM'lere geliyor... GM'ler bu oyunda sürpriz dolu resmen. 5 Dk bi slot keselim Lv kasalım dedik, Yukarıdan Notice geçti " GM bilmem bir yere saklandı gelin bulun" gibi haydee dedik. Bir koşu GM aramaya koyulduk arkadaşlarla Twitch yayınları yapıyorlar, karakterler arasında turnuvalar düzenliyorlar. sürekli kafanız bir yerde oluyor yani anlayacağınız. Daha bahsetmediğim bir sürü özellik var, ekipman güçlendirme mekaniklerinden tutun karargah savaşlarına kadar. Ve daha eklenmemiş bir sürü etkinlik ve açılmamış bir sürü harita da söz konusu. Benden size tavsiye, oyuna hiç vakit kaybetmeden başlayın. Çok yeni ve rekabet dolu.

Oyun kültürü olan herkes bilir ki, yeni açılan oyunlara ne kadar erken başlarsanız o kadar çok şanslısınızdır.