2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2007
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    Türk Para Kazandırma Sitesi (Havale ve Eft ile para atıyor)

    PARATIKLA HAKKINDA

    Bir Gen Bilişim İnteraktif Reklam pazarlama kuruluşu olan Paratikla.com Türkiye’ye yeni bir internet reklamcılığı anlayışını getirmiş bir reklam yayın sitesidir. Bu sistemdeki amacımız internet ortamında varolma mücadelesi veren kurum kuruluş ve şahıslara düşük maliyetlerle kaliteli reklâm olanağı sağlayabilecek bir internet topluluğu oluşturmaktır.

    Bu platformda hem kullanıcı hem de reklâmveren amaçlarına en uygun ve verimli bir biçimde ulaşarak emekleri en iyi şekilde karşılanmaya çalışılır. Bizim “kazanç-kazanç sistemi” adını verdiğimiz bu çift taraflı kazanç mekanizmasında kullanıcılar hem bilgiye erişmek için bir teşvik unsuru olan ödüllendirmelerle oturdukları yerden para kazanma fırsatını değerlendirmiş; hem de ucu bucağı olmayan internet dünyasında yeni siteler ve ürünler tanımış olacaklar. Reklâmverenler ise Paratikla.com ’un kendilerine sunmuş olduğu “hedef kitlenizi belirleyin” politikası ile istedikleri kullanıcı grubuna ulaşma imkânı bulacaklardır.

    Dünya üzerinde incelendiğinde çok fazla rağbet gören bu sistemi biliyoruz ki Türk kullanıcılar da tanıyor. Sistemimizin test aşamasında olduğu geçtiğimiz dönemde edindiğimiz izlenimler böyle bir sistemin Türkiye’de ve Türkçe hizmet vermesinden dolayı duyulan memnuniyet olmuştur. Bu olumlu destek bizim için çok önemli bir inanç kaynağıdır.

    Paratikla.com Olarak Amaçlarımız;

    uKısa zamanda daha çok reklam verene ulaşarak kullanıcılarımıza daha çok kazanç ve bilgi sağlayabilecekleri bir ortam yaratmak.

    uİnternet reklamcılığını daha iyi tanıtarak sadece internet sitesi sahiplerinin değil bu yöntem aracılığı ile internette var olmayan iş sahiplerinin de reklam yapabileceği anlayışını yerleştirmek.

    uKullanıcılarımıza sürekli yeni içerikler sağlayarak monotonluğu engelleyecek,dinamik bir sistem oluşturmak.

    uDüşük maliyet ve kaliteli kullanıcı kitlesi ile reklam verenin birinci tercihi olmak.

    uİnternet dünyasına yeni girmiş projelerin kendini kabul ettirme ve ilk kullanıcı kitlesiyle tanıştırarak test aşamasını kolaylaştırmak.

    uYepyeni bir sistemle internet sektöründe kalıcı olarak sizlere daha farklı hizmetler sunmak.

    Çok kısa sürede büyük işler başarmış olan Paratikla.com henüz test aşamasındayken bile basın dünyasının dikkatini çekmiş ve haber konusu olmuştur.

    Her geçen gün daha fazla reklâmverene ulaşmayı, böylelikle hem kullanıcılarına hem de reklâmverenlere daha iyi bir hizmet sunmayı hedefleyen Paratikla.com Türkiye de bir ilk olmanın zorlukları ile karşılaşsada hiç yılmadan çalışmaya bu amaçlar doğrulutusunda yenilikler üretmeye devam edecektir..

    Buradan: http://www.paratikla.com/signup.php?r=15372 üye olabilirsiniz...

    Not: Ben birçok para kazanma sitesine üye oldum fakat bu kadar temiz çalışanı ilk defa görüyorum. Kolay gelsin.

    Tıkla Kazan

    Üye Ol Kazan

    Mail Oku Kazan 'la para kazanabilirsiniz.

    Başta avans olarak 5YTL veriliyor. 30 ytl Olunca Havale Ve Eft isteyebilirsiniz.

    kolay gelsin.


  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2007
    Mesajlar
    5
    İtibar Gücü
    0
    senede anca 9 ytl kazanırsın 30 ytl biriktirmen için 3 yıl gerekli.bu kadar saf olmayın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2