Türkçe menülü Kodak EasyShare V603 zumlu dijital fotoğraf makinesi, Türk tüketicilerin kullanımına sunuldu.



6.1 MP çözünürlüklü cihaz, küçük ebadı ve ince hatları ile dikkat çekiyor. Şık tasarımıyla göz dolduran V603, küçük olmasına rağmen pek çok marifete sahip bulunuyor.

Kodak dijital fotoğrafçılık alanında yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Türkçe menülü Kodak EasyShare V603 zumlu dijital fotoğraf makinesi, Türk tüketicilerin kullanımına sunuldu. Şık tasarımıyla dikkat çeken V603, küçük ebadı ve ince hatları ile kolayca taşınabiliyor; küçük olmasına rağmen, pek çok marifete sahip bulunuyor. Ürünün KDV dahil fiyatı 549 YTL.

6.1 MP çözünürlüklü V603 ile, 75x100 cm’ye kadar kaliteli baskılar alınabiliyor. Kullanım amacına göre 5 farklı çözünürlük ayarından biri seçilebiliyor. Kodak Renk Bilimi çipi ile, daha keskin renkleri ve ten tonlarını yakalamak mümkün oluyor.

Profesyonel kalitede 3X Schneider-Kreuznach C-Variogon optik zum lense sahip olan V603, nesnelere yaklaşma imkanı verirken, son derece net detayları olan belirgin ve keskin fotoğraflar çekilmesini sağlıyor.



Sesli video

V603 ile, TV kalitesinde sesli video çekmek mümkün. Video çekimi esnasında zumlama yapılabiliyor ve dijital görüntü sabitleme teknolojisiyle titremelerin önüne geçilebiliyor. Video kaydından baskı almak ve MPEG-4 sıkıştırmasıyla daha az bellek kullanarak daha uzun süreli video kaydı yapmak da seçenekler arasında.

Farklı çekim modları

V603’ün 6,4 cm’lik yüksek çözünürlüklü renkli ekranı, geniş açılı görüntü sağlıyor. Fotoğraflar, doğrudan güneş ışığında bile parlak ve net olarak görülebiliyor. V603 ile, panoramik fotoğraflar çekilebiliyor. Kırmızı göz azaltma, kırpma ve bulanık fotoğraf alarmı gibi özellikler sayesinde başarılı sonuçlar alınabiliyor. Öte yandan V603, portre, spor, manzara, yakın çekim, kar, sahil, çiçek, müze, parti, çocuklar, mum ışığı ve günbatımı gibi çok çeşitli çekim modları sunuyor.

Kolay paylaşım

V603, Kodak Perfect Touch teknolojisiyle, canlı ve parlak fotoğraflar çekme, ayrıca net baskılar alma olanağı veriyor. Üzerindeki “Share” (Paylaş) tuşuyla, fotoğrafları paylaşmak son derece kolaylaşıyor. Paylaşılacak fotoğraf, bu tuş kullanılarak baskıya ya da e-postayla gönderilmeye hazır hale getiriliyor. Öte yandan, en sevilen fotoğrafları fotoğraf makinesinde saklamak ve istenen yerde istenen zamanda görüntülemek ve paylaşmak mümkün oluyor.

Yaratıcı Çözümler

V603, içindeki Kodak EasyShare yazılımıyla düzenleme, basma ve paylaşma işlevlerini kolaylıkla yerine getiriyor. Ürün, çeşitli baskı seçeneklerinden birini seçme imkanı veriyor; dijital fotoğrafçılıkta yaratıcılığı destekliyor.

V603, isteğe bağlı olarak satın alınabilen Kodak EasyShare Photo Frame Dock 2, Kodak EasyShare Photo Printer 500 ve Kodak EasyShare Printer
Dock Plus Series 3 ile uyumlu çalışıyor.

LİNK: http://www.gencturkhaber.com/haber.p...n=1&eski=86836