TURKCELL MAĞDURLARINI ARIYORUM

Turkcell deki sistem hatalarından dolayı bir çok abone gereksiz yere fazladan ücret ödeyerek mağdur olmaktadır. Şikayetçi sitelerini incelediğinizde, Turkcell’in bir çok faturaya fazladan ücret yansıttığını, kayıtlı telefonu kayıtsız görerek fazladan 5 YTL aldığını, kazanılan bir çok hediye kontörü ve mesajları vermediğini, bir çok aboneyi konuştukları tarife üzerinden değil farklı bir tarife üzerinden faturaya daha yüksek bir ücret yazdığını, sistemin bazı aboneleri isteği dışında servislere üye yaparak hattından gereksiz yere kontör düşüşüne neden olduğunu, ancak abone hakkını aradığında, Turkcell’in sistem hatasını kabul ettiğini göreceksiniz. Sistemdeki hatadan haberi olmayanların mağduriyeti Turkcell’e haksız kazanç olarak dönmektedir. Hangi GSM operatörünü kullanıyorsanız kullanınız, mutlaka ayrıntılı fatura isteyiniz ve inceleyiniz. Şikayetçi sitelerinde Turkcell haksız olduğunda gerekli görüşme yapılmıştır diyerek hatasını saklarken, haklı olduğunda ise haklılığını açıkça beyan etmektedir. Bu şekilde davranmasının nedeni hem sistem hatasını saklamak, hem de insanların hakkını aramasını önlemek sistemde hata yok dercesine. Bazı şikayetlerde ise hatasını açıkça kabul etmektedir. Abone görüşmeden memnun olmadığını belirtmesine rağmen, Turkcell memnun kalmıştır sözünü her zaman kullanmaktadır.
Turkcell faturalarında hata yaptığı abonenin ücretini iade etmek yerine, gelecek faturadan düşüleceğini belirtmektedir. Buradaki amaç abonenin konuşmasını sağlamak, parayı kullanmak … Ama faturanızı 3-4 gün içinde yatırmadığınızda hemen hattınızı kesmesi, faiz eklemesi kendi davranışıyla ne kadar adaletlidir bilinmez.
Turkcell sistemlerindeki hatalardan dolayı mağdur olanların tarafıma mağdur olduğu sistem hatasını yazmasını istiyorum. Mağdur olanların yazısını mahkemelere delil olarak taşıyarak, Turkcell’in sistemlerindeki gerekli güvenlik önlemlerini almasını sağlayacağım. Ayrıca Turkcell’in hiçbir şekilde tazminat hakkını vermeden işine son verdiği çalışanlarına, “konuyla ilgili açıklama yaparsanız sizi de dava ederiz” diye korkuttukları eski çalışanlarını da haklarını aradıklarından dolayı, hayran kaldığımı belirtmek isterim.

Yazımda farkına varmadan herhangi bir okuyucuma saygısızlık yaptıysam özür dilerim. Turkcell halkımın mağdur olmaması için, bilgilendirici yazılarım nedeniyle tarafıma ikinci davayı açtı. Çünkü bilgilendirici yazılarımı okuyanlar hakkını aramaya başlamıştır. İkinci dava ile ilgili, iler ki zamanda Türk Adaletinin tarafıma tanıdığı yasal süreç zarfında açıklama yapmayı Amasya Barosu Avukatlarından, Avukatım Metin Kara (Cep:0533 257 27 89) uygun görmesi halinde düşünüyorum.

Bebeklerin o tatlı gülümseyişleri gözünüzde buluşması dileğiyle
{SadeBirSevgi Ailesinin Bir Üyesi{
H a s a n Y ı l d ı r ı m
Tel : 0 505 604 01 80
E-posta : hasanyildirim1300@yahoo.com
“ONURSUZ YAŞAMAKTANSA HER ŞEYE RAĞMEN MÜCADELE ETMEK ZORUNDAYIM. ÇÜNKÜ HAKKINI ARAMAYAN İNSANLAR, DİĞER İNSANLARIN MAĞDUR OLMASINA SEBEBİYET VEREREK TOPLUMUN GERİ KALMASINA NEDEN OLURLAR”
NOT: Turkcell deki sistem hatasından dolayı mağdur olanların tarafıma ulaşıp, mahkeme hakkında avukatım ile görüşmek istediğinden dolayı avukatımın telefon numarasına yer vermek zorunda kaldım.
http://www.kocbankasi.com/trk/bayiifade.JPG Linkini Tıklamak Yasaktır.

SadeBirSevgi Ailesine Davetlisiniz
SadeBirSevgi Ailesi olarak şu ana kadar değindiğimiz konular arasında “Limitli ADSL Kullanıcısı İnterneti Nasıl Limitsiz Kullanabilir?”, “Dedenizin Babasının TC Nosunu Biliyor musunuz? / Aile Soy Ağacı Nasıl Çıkarılır?”, “IP Numarasının Bir Değeri Yoktur”, “Kullanılmayan GSM Kartları Suç Unsuru Taşıyor” , “Yönlendirilen Telefon Basitçe Dinlenir” , “Sahte MSN Adreslerine Dikkat / Sahte E-posta Adreslerleri ile Süper Şakalar Yapınız”, “E-Kolay E-posta Kullananlara Uyarı” , “Bana Turkcell Numaranı Söyle, Sana Telefonunun Modelini Söyleyim / Shubuo Mağduru Olmayınız”, “Turkcell de Yönlendirilmiş Numara Nasıl Anlaşılır?” , “Eski Operatörünüz, Yeni Numaranızı Dilediğiniz Kadar Ücretsiz Anons Yapsın”, “Telefon Sapıklarına / Gizli Numara İle Arayanlara Sürpriz Yapın”, “Sizi Rahatsız Eden E-Posta Sahibi Hakkında Bilgi Edinme” , “E-Postalarda IP No Nasıl Bulunur Sorgulanır?/Resimli Anlatım” , “Cep Telefonu Deyip Geçmeyiniz / Mağdur Olmayınız”, “Hackerler Türkcell de Süper Şifreye Nasıl Ulaşır?”… yer almaktadır. İler ki zamanda ise “Bedava Kontör Nasıl Kazanılır?” , “Rehberde Kayıtlı Olmayan Numaraya Nasıl Ulaşılır?” , “İstediğiniz MSN adresini Devre Dışı Bırakın” , “TC Kimlik Numaralarında Hata mı Var?” , “İnternet Ortamında 10 Dk.da Kız Nasıl Ayarlanır? / Çok Ciddi Bir Konu Lütfen Başlığına Aldanmayınız” , “İstediğiniz E-posta Adresinden, İstediğinize E-Posta Gönderiniz”, “DP Programlarına Dikkat” , ”İstek Dışı Üyelik Nedeniyle Kontör Düşüşüne Son”, “İsim Soy İsimden Kişisel Bilgilere Nasıl Ulaşılır?”, “İstediğiniz Numaradan, İstediğiniz Numaraya Sms Gönderiniz”, “Servis Dışı / Kapalı Hattan Nasıl Mesaj Gönderilir?” , “GSM Operatörlerinden Birisi, Konuşma Ücretlerine Fazladan 1-2 Saniye mi Ekliyor?” , “Hackerler Türkcell de Süper Şifreye Nasıl Ulaşır-2 ?”… konularına yer verilecektir. SadeBirSevgi Ailesinde yayınlanan önceki yazılara “http://groups.yahoo.com/group/SadeBirSevgi/messages” linkinden ulaşabilirsiniz. Öncelikle bir tane “@yahoo.com” uzantılı e-posta adresi ile SadeBirSevgi Ailesine http://groups.yahoo.com/group/SadeBirSevgi linkinden katılmanız gerekmektedir.

SadeBirSevgi Ailesine Katılmak İçin
“Karşılıksız Yardımlaşanların Yeri”
“SadeBirSevgi-subscribe@yahoogroups.com” adresine konu ve mesaj bölümüne hiçbir şey yazmadan boş bir e-posta gönderiniz. Sistem tarafından daha sonra konu bölümünde “Please confirm your request to join SadeBirSevgi ” yazısı yer alan bir e-posta gelecektir. Gelen e-posta üzerinde hiçbir değişiklik yapmadan yanıtla (reply) yöntemi ile geri gönderdikten sonra “Welcome to SadeBirSevgi” konu başlıklı bir e-posta gelecektir. Bu e-posta SadeBirSevgi Ailesine katıldığınız anlamındadır. “Welcome to SadeBirSevgi” konu başlıklı e-posta 1-2 gün içinde gelmez ise işlemlerinizi yeniden tekrar ediniz. Eğer ki “@yahoo.com” uzantılı bir e-posta adresiniz var ise “http://groups.yahoo.com/group/SadeBirSevgi/” linkinden aramıza kolaylıkla katılabilirsiniz. SadeBirSevgi Ailesinden bir ay içinde en fazla 5-6 adet bilgilendirme e-postası gönderilir.