Verim Ticari işletmelerin muhasebesel ihtiyaçlarının % 100’ünü kapsayan kurumsal muhasebe ve entegre çalışan yönetim sistemlerini içerir.
Verim Ticari tüm işletmeler için tasarlanmış özel modülleri bulunan hızlı ve kolay kullanımı ile işletmenizin her türlü yazılım ihtiyacına cevap verecek yapıda sektörel çözümler sunan bir sisteme sahiptir.
Verim Ticari muhasebe programı ile günümüz değişen ve değişken şartlarına uygun tasarımı, tüm işletmelere uyarlanabilen yapısıyla, sadece işletmenin iş ve işlemlerinin takibi değil, işletmenin geleceği ile ilgili karar destek raporlarını dilediğiniz aralıklarda alabilir ve işletmenize yön verebiliriniz.
Verim Ticari ön muhasebe programı birçok sektöre hitap eder tekstilciler, toptancılar, parekendeciler, marketler, müteahhitler, medikalciler, mobilyacılar, hukuk ve müşavirlik ofisleri, yayıncılık sektörü, üreticiler, yedek parçacılar, beyaz eşya satıcıları ve benzeri çok değişik faaliyet alanında aktif olarak kullanılmaktadır.
İşletmenizin yapısını ticari programa göre değiştirmek yerine, İşletmenize uygun bir ticari program sunuyoruz Verim Ticari
Genel özellikleri;

  1. Klasik Ticari programından uzak
  2. Bugün raporları sağyesinde bugün olacakları direkt size sunar
  3. Kullanıcı dostu tasarım
  4. Özelleştirilebilen esnek yapı
  5. Hızlı kolay kullanım
  6. Çoklu Departman ve Şube Kullanımı
  7. Uzak Şube bağlantıları
  8. Satış Analizleri
  9. Karlılık Analizleri
  10. Tasarlanabilen Raporlar
  11. Tasarlanabilen Yazıcı Çıktıları
  12. Değişik formatlarda Çıktılar (Excel, pdf, txt, xml, resim vb.)
  13. Özelleştirilebilir uygulamalar
  14. İş ve İşlem bazlı kullanıcı yetkilendirmesi
  15. Kullanıcı bazlı özelleştirme
  16. Otomatik yedekleme
  17. Kolay Kullanım, esnek, güçlü ve kullanıcı dostu...


Ayrıntılar ve detaylar için …
www.safabilisim.com