2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Uzman Array MrPerFormance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Oct 2006
    Yer
    Buca/İzmir
    Mesajlar
    2.233
    İtibar Gücü
    20

    Cool Vista driver

    Ya ben vista kurdum sistem kendi ekran kartımı tanıdı.Ama ben yinede nvidia nın sitesinden ekran kartı driverini indirip yükledim.Fakat xp de nfs carbon oynarken özellikleri fullüyordum az yavaş oynatmasına rağmen vistada takılmalara kadar gidiyor.Acaba şu resimdeki bilgilerin etkisi var mı?



    Olay bunlarla kalsa iyi street legal racing oyununu oynayayım dedim oyun dx 9 oyun olmasına rağmen o kadar kuvvetli grafikleri yok ama ben özellikleri fulledim ve gece karanlığında arabanın ışığı yandığında araba komple bembeyaz parlıyor.Ayrıca gündüz arabanın göğüslüğü sanki cilalnmış gibi duruyor.

  2. #2
    Uzman Array sheone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    3.636
    İtibar Gücü
    21
    takılmalar vistanın kendisi için sistem belleğini bayağı kullanmasından olabilir.benim arkadaşım gotic3 oynuyordu 1gb bellekle ve takılıyordu.ancak bellekleri 2gb yapınca takılma geçti.sen yine de farklı sürücü kurabilirsin ancak sorun gider mi orasını bilemem.renklerde bir problem varsa kesinlikle farklı bir sürücü yüklemeni tavsiye ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2