![]() |
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Mesajlar: 25
İtibar Gücü: 0
![]() |
remi uyumsuz olabilir...işlemci fanının tam oturtulduğundan emin ol. ondan eminsen güvenli kipte aç...eklediğin donanımlarıo ve programları kaldır..cakışma olablir..vga ve anakartınkileri sona bırak..anakart vga çakışmasıda olabilir..
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Mesajlar: 24
İtibar Gücü: 0
![]() |
nasıl bi alet topladığınıı bi yaz öncelikle
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Mesajlar: 24
İtibar Gücü: 0
![]() |
işlemciyi görüyor demişsin peki ramleri , harddiski görmüyor mu.sen bi kabloları iyice kontrol et işlemci, ram, harddisk hepsini görmesi lazım.ondan sonra XP yi yüklümü harddiskte.eğer harddiskinde bir işletim sistemi yoksa çalışmaması normal.CD den başlat yap biostan ve harddiskini biçimlendirip xp yi kur.Ha ramlar ne dual larsa 1 ve 2 ye tak onları.
|
|
|
|
|
|
#11 (permalink) |
|
Yeni Üye
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Mesajlar: 24
İtibar Gücü: 0
![]() |
keynes xp'nin sistem dosyaları silinmiş de olabilir sen biostan cdden başlat yap bilgisayarı açınca ramler harddisk cdrom vs.. hakkında bilgi çıkar ekrana orda ramler de yazmalı.Ayrıca o esnada del tuşuna basarak biosa gir ve cd den başlat yap(first boot device) seçeneğini.Xp yi onarmayı seç yada harddiskinde önemli birşey yoksa formatlayıp yenidende yükleyebilirsin.Sanırım senin sorunun bu.XP arızalanmış.xp cdsini cdroma takıp bilgisayarı yeniden başlat.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Donanım forumu - oyun - oyun hileleri - oyun - voip - resimler - barbie oyunları |