2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Apr 2009
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0

    Yeni Çağın Yeni Ticari Sektörü: Parça Kontör Ticareti

    Parça Kontör Nedir?
    Ülkemizde faaliyet gösteren gsm operatörlerinin kazı konuş kartlarına alternatif olarak operatörlerden bağımsız girişimciler tarafından ve yine operatörlerin transfer kanalları kullanılarak bir hattan diğer bir hatta transfer yöntemiyle son kullanıcıya ulaştırılan kontör türüdür.2004 yılı ortalarında piyasada satılmaya başlanan parça kontör son kullanıcıdan gördüğü büyük talep karşısında içinde bulunduğumuz 2009 itibari ile ülke genelinde dev bir sektör haline gelmiştir.Türkiye genelinde 500 ü aşkın parça kontör firması binlerce bayi ve 15 bini aşkın çalışanı ile artık göz ardı edilemeyecek bir sektördür.Operatörlerin son kullanıcıyı kazı konuş karta yönlendirme çabaları sonuçsuz kalmış ve 3 operatöründe parça kontörcülere altarnatif olacak parça kontör paketleri dijital piyasadaki yerini almıştır.Parça kontör firma sayısının artması rekabeti ve dolayısı ile hizmet kalitesini yükseltmiştir.Bayilerinin beğenisi toplayıp ayakta kalmak isteğen firmalar gönderim kanallarını genişletmiş ve yüksek meblalar harcayarak otomatik gönderim cihazları geliştirmişlerdir.Spotkontor.net elle saylabilecek kadar az olan otomatik gönderim yapan parça kontör firmalarından biridir.

    Sistemlerimizdeki kontör gönderim süreleri ve şekilleri aşağıda detaylı bir biçimde anlatılmıştır.

    TURKCELL PARÇA KONTÖR
    Sistemimizde tükcell parça kontor 5 ile 70 arasında 5 in katları şeklinde satışa sunulmuştur.Bayinin talebine göre ara kontörlerde bayi sayfasına eklenebilmektedir.Sistemden vermiş olduğunuz siparişler sımserver cihazı ile 7/24 otomatik hatasız,kesintisiz ve çok kısa sürelerde gönderilmektedir.
    VODAFONE TÜM TARİFE PARÇA KONTÖR
    Vodafone tüm tarife parça kontör siparişleriniz distirübütör ekranlarına api bağlantılıdır ve otomatik gönderilir.Siz müşterinizden numarayı alıp yükle butonuna tıkladığınız anda kontör yüklenmiş olur.Sizin sipariş verdiğiniz numaraya site yöneticisi tarafından ikinci bir müdahale söz konusu değildir. Dolayısı ile gitmedi gitti beklemede gibi bir durum söz konusu değildir.

    VODAFONE CEP ÖĞRENCİ

    Vodafone cep öğrenci parça kontör bir hattan diğer bir hatta transfer yolu ile 5 ve 80 arasında satışa sunulmaktadır.Vodafone parça kontör gönderiminde sistemimiz teknografi yazılım şirketinin geliştirdiği vodafone çoklu gönderim programını kullanmaktadır.Gönderici aynı anda 10 sipariş atabilme özelliğine sahiptir ve kesinlikle manuel işleme ihtiyaç duymamaktadır.Hangi numaraya hangi hattan kontör gönderildiğini kaydeden cihazda hata payı sıfırdır.Sistemimizde tüm operatörlerde olduğu gibi cepöğrenci yide sorunsuz kullanabilirsiniz.


    AVEA PARÇA KONTÖR
    Aveada bir hattan bir defeda en fazla 50 kontör transfer edilmektedir.Bir hattında günlük parça kontör alma limiti 50 dir.Bu sebeple sistemde avea parça kontör 10 ile 50 arasında 5 in katları şeklinde siparişe sunulmuştur.Avea parça kontör operatörün alt yapı yetersizliği sebebi ile diğer operatörlere göre daha geç gönderilebilmektedir.Sistemde yapılan tüm avea işlemlerin onay mesajları ve gönderildiği numara kaydedilmektedir.Herhangi bir ihtilaf durumunda delil olarak sunulur ve müşteri hizmetlerinden teyid ettirilir.



    TAM KONTÖRLER
    Türkcell - Vodafone - Avea tam kontör siparişleriniz ilgili distirübütör ekranlarına otomatik yönlenmekdedir.
    Sistemlerimizi kullanarak tüm operatörlerin parça ve tam kontör seçeneklerini 7/24 güvenle temin edebilirsiniz.
    OPERATÖR AKTİF/PASİF
    Bazı zamanlarda değişik operatörlerin parça ve tam kontör gönderim aşamasında operatör den siparişin yüklenip yüklenemediği konusunda cevap alınamamaktadır.Böğle bir durumda ilgili operatörün sorunlu kontör krılımı siparişleri bekletmemek için pasif durumu getirilmektedir.




    İPTAL SEBEPLERİ

    Türkcellde bir hattın bir takvim ayı içinde 250 parça kontör alma hakkı vardır.Sipariş iptal açıklamasında alımı dolu yazıyorsa bu müşteriniz bu ay içerisinde bu limiti doldurmuş demektir.Tam kontör yüklemeniz tavsiye edlir. Ayrıca siz 50 kontör sipariş ettiğinizde hattın 30 kontör alma hakkkı var ise iptal sebebinde bunuda detaylı bir şekilde görebilirsiniz (kalan transfer 30) gibi.

    Abone Bulunamadı:Bu hata mesajı ile iptal edlilen siparişinizde numara hatalıdır.
    Hat aktif değil:Türkcell ve avea aboneleri 180 günlük aktif süreyi doldurmuş ise hat çağrı alımına kapanmaktadır.Bu hatta sadece süre uzatan parça kontör ve tam kontör yüklemesi yapılabilir.

    Kontör paylaşa kapalı:BU iptal mesajını ile sadece avea siparişlerinizde karşılaşabilirsiniz.Aveada parça kontör almak ve transfer edeblmek için hattın avea müşteri hizmetlerinden kontör paylaş servisine açtırılması gerekmektedir.Avea müşteri hizmetleri numarası 500 dür.

    Kredi kartı yasaklısı:Bu iptal sebebi ile sadece cepöğrenci kontörde karşılaşılabilmektedir.İlgili abone daha önce internetten kredi kartı ile kontör yüklemiş ve kart sahibi harcamaya itiraz etmiştir.Vodafone bu abonelerin sanal kontör alma hakkını iptal etmiştir.Tam kontör yüklemeniz tavsiye edilir.

    Her Parça Kontör Sitesine Güvenebilirmiyim?
    Bize göre kesinlikle evet.Ancak sitenin bir parça kontör sitesi olduğunu iyi analiz etmelisiniz.Bunuda anlamak çok basitdir.Googlede reklam vererek dolandırıcık yapan siteler kredi kartı ile satış yaptıklarını söğlüyorlar,ve bunlara ulaşabileceğiniz bir telefon numarası yoktur.Nakit almak istiyorum derseniz sitede havale yapabileceğiniz bir hesap numarası yoktur.Parça kontör sitesi ile bu tür siteleri ayırt etmek çok kolaydır.Eğer sitede bir kişinin adına 2 veya 3 hesap numarası ve birde sabit iletişim numarası varsa,kesinlikle parça kontör sitesidir ve güvenebilirsiniz.Fakat ilk kez çalışacağınız bir siteye çalışma şeklini denemek amacıyla ilk ödemenizi 50 ytl gibi bir rakam yapmak sizin için faydalı olacaktır.Bayisi olduğunuz site siparişleri bir kaç saatte onaylıyor olabilir ve burada 200 tl tüketmek ömür tüketmeye benzer.İnternette kredi kartı ile satış yapan parça kontör sitesi şuan itibari ile yoktur.

    www.parcadakika.org
    Konu Parcakontorler tarafından (02-03-2010 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2008
    Mesajlar
    4
    İtibar Gücü
    0

    Yılın 365 günü 7/24 online kontör yüklemek ve parça kontör satışı yapabilmek için hemen bayimiz olun, sizde kazanmaya başlayın. Turkcell kontör, avea kontör ve vodafone kontör çeşitleri birarada. Ucuz kontör fiyatlarımızı ve hızımızı görmeden kararınızı vermeyin. Ülke genelinde 3500'i aşan perakende bayi ağı ve 180 civarındaki toptancı websitesine hizmet veren firmamız, sanal kontör sektöründe öncü ve yenilikçi konumunu sürdürmektedir. Turkcell parça kontör, avea parça kontör ve vodafone parça kontör'de siparişleriniz saniyeler içinde yüklenmektedir.

    www.netkontor.com.tr
    www.webkontor.com.tr
    www.ekontor.net
    www.kontorpratik.com.tr


Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Apple'dan yeni iPodlar, yeni film servisi ve yeni iTunes
    By s_o_n_y in forum Çevre Birimleri
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 10-12-2012, 09:53
  2. Cevaplar: 20
    Son Mesaj: 19-06-2009, 14:32
  3. Avea Parça Kontör
    By azazel85 in forum Cep Telefonu
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 07-11-2008, 15:28
  4. Parça Kontör Satin
    By cemkontor in forum Web Reklam
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 31-10-2007, 15:26

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2