mezbaha-teknolojileri-ikizray-hat.jpg

Mezbahalar, bugün büyükbaş ve küçükbaş hayvanların kesiminin yapıldığı, parçalara ayrıldığı, tüketime hazır hale getirilerek bekletildiği veya tercihe sunulduğu mekanlardır. Mezbahalar son derece modern bir hal almış ve en son sistem makinelerle donatılmışlardır. Bu sayede kesme, biçme, ayıklama işlemleri çok daha seri olmaktadır. İnsan gücünün kullanımı en aza indirilmekte ve makineler aracılığıyla birçok işlem yakılmaktadır. Bu sayede can güvenliği de sağlanmış olmaktadır. İkizray sitemi bu açıdan son derece kullanışlı ve mezbahaların olmazsa olmazlarından birisidir. Mezbaha Teknolojileri, en son sistem ikizray imalatı ile müşterilerinin karşısına çıkmakta, pratik çözümler üretmektedir.

İkizray Sistemleri En Kaliteli Malzemelerden İmal Ediliyor

Mezbaha Teknolojilerinin imal ettiği ikizray sisteminde bilgisayarlı kontrol ünitesi mevcuttur. Otomatik yükleme ve boşaltma yapılabilmekte, sistem işlerken istenilen karkas bağımsız olarak transfer edilebilmektedir. En yüksek kalitede, paslanmaz krom profillerden imal edilen sistemde 1250 kg’a kadar yük taşınabilmektedir. Özel zincir sistemi ve çift profil sistemi sayesinde ikizray çok daha güvenli çalışma imkânı sunmaktadır.

İkizray Sistemleri Modern Projelerin Bir Parçasıdır

Mezbaha Teknolojileri, modern ve kullanışlı mezbaha ekipmanları üretmekte, modern mezbahaların ortaya çıkması adına faaliyetler yürütmektedir. Bir mezbahada bulunması gereken bütün parçaları imal eden firmanın ürünlerine, projelerine, fiyat listesine ve ikizray ürünlerine mezbahateknolojileri.com internet adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Firmanın ürünlerini inceleyebilir, mezbahalarınızda, kesimhanelerinizde daha yüksek verim, daha az insan gücü, daha az enerji tüketimi sağlayabilirsiniz.