3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Donanımcı Array adnantt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    861
    İtibar Gücü
    0

    Yerli malı oyun Süper Kobra..

    Yerli malı oyun Süper Kobra..

    Türkiye’de eğlence, kültür, eğitim ve hobi yazılımları üreten EuroSoft, BigSoft markası altında çıkarttığı, tamamen Türk yapımı bilgisayar oyunu Süper Kobra’yı satışa sundu.


    Türk grafiker ve programcıların eseri olan oyun, Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görev yapan AH-1W Süper Kobra helikopterinden esinlenerek tasarlandı.

    AH_1W Süper Kobra Türk ordusunda kullanılmakta olan en önemli saldırı helikopteri. Bu helikopter oyunda tamamı üç boyutlu objelerle oluşturulmuş. Türk ordusunda kullanılan AH 1W Süper Kobra helikopteri 3D olarak orijinaline en yakın şekilde modellenmiş. Oyunda diğer kullanılan objeler de gerçek hayatta kullanılan araçlardan oluşuyor.

    Oyun 8 aşamadan oluşuyor: Eğitim uçuşu, tank saldırısı, asker konvoy, general kurtarma, roket rampaları, Mig saldırısı, helikopter saldırısı ve gizli üstler.

    EuroSoft Pazarlama Müdürü Mahmut Karcı, geçen yıl içinde çıkan “TAK 320 Türk Arama Kurtarma” oyunu büyük bir satış başarısı yakaladıktan sonra hazırlanmaya başladıklarını belirtti. Karcı oyunun yapım aşamasını şöyle anlattı: “Bu oyunun TAK 320’den farkı ateş etmeniz ve hedefleri vurmanız gerekiyor. Dolaysıyla bu oyun için daha zor bir program yazma ihtiyacı doğdu. Bu oyun ile EuroSoft Türkiye’de yerli üretim bilgisayar oyunlarında iddialı olduğu göstermektedir. Süper Kobra oyunun önemli bir başarı yakalayacağına eminim. Oyun tutkunlarının severek ve keyifle oynayacakları bir oyun yaptık.” dedi

    Oyun için sistem gereksinimleri : Microsoft Windows 95, 98, 200, XP, Pentium II ve üzeri 32 MB. RAM, 50 MB boş sabit disk alanı, CD-Rom sürücü, yüksek çözünürlüklü ekran kartı ve ses kartı.

    Kaynak:Hürriyet

  2. #2
    Uzman Array Crowbar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2006
    Yer
    HM
    Mesajlar
    2.417
    İtibar Gücü
    20
    Güzelmiş yerli malı hemde.

  3. #3
    Donanımcı Array adnantt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    May 2006
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    861
    İtibar Gücü
    0
    evet hem de türkler hiç zorlanmadan oynayabilir. hem de ingilizce değil.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2