2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    May 2019
    Mesajlar
    224
    İtibar Gücü
    5

    Ankara Şömine | DOĞRU ŞÖMİNE SEÇİMİ

    Kim bilir tüm odanızı yine biçimlendiriyorsunuz ve bitirmek için yeni bir şömineye ihtiyacınız var yada kim bilir yalnız mevcut ateşinizi güncellenmiş bir çevre ile tazelemek istiyorsunuz. Doğru şömine her odayı zenginleştirecek ve yazları yangın kullanılmadığında bile tüm yıl süresince odak noktası görevi görebilir. Eviniz için hangi biçim şöminenin en iyisi olduğuna iyi mi karar veriyorsunuz? İşte hızlı bir kılavuz. Ankara Şömine Firmaları tarafından doğru şömine seçimi için göz önüne alınacak kriterleri sizler için hazırladık.

    Bütçe

    Maliyet önemliyse, muhtemelen organik mermer benzer biçimde daha pahalı seçeneklerden uzak durmak isteyeceksiniz. İyi haber şu ki, mermer ve taş çevreler tüm ev tarzlarına uymuyor, bu yüzden bitmiş görünümden ödün vermek zorunda kalmayacaksınız. Ahşap, daha uygun fiyatlı bir seçenek olma eğilimindedir ve çoğu eve ve oda boyutuna uyacaktır. Ek olarak çeşitli tonlarda ve yüzeylerde mevcuttur, yani rustik, geleneksel, çağdaş ve daha birçok görünüm arasından seçim yapabilirsiniz.

    Boyut

    Akılda tutulması gereken en önemli şey orantıdır. Büyük, büyük bir taş şömineye aşık olduysanız, ancak yüksek tavanı olmayan mütevazı bir mülkte yaşıyorsanız, devam etmeniz gerekecek. Alan için çok büyük bir şömine seçmek, odanızı daha ufak hissettirecektir - bir şömine bir odaya hakim olmamalı, odayı güçlendirmelidir. Doğru şömine, herhangi bir odanın çarpıcı bir özelliği olabilirken, orantılı olması gerekir. Kompakt, yerden tutum elde eden bir tasarım, ufak bir oturma odası için harika olabilir, sadece yüksek tavanlı ve büyük mobilyalı geniş bir odada yerinde görünmeyecektir. Mekanınız için hangi boyutun en iyi olduğundan kararlı değilseniz, iç mekan dergilerindeki şöminelere ve ev dekorasyonu web sitelerine bir göz atın.

    Tarz

    Tüm odanızı yine dekore ediyorsanız, seçtiğiniz şömine seçimina ulaşınca çok daha fazla esnekliğe sahip olacaksınız. Örneğin, ayrıştırılmış bir Scandi hissi yaratıyorsanız, rustik bir ahşap şöminenin dekorunuza çok iyi uyduğunu görebilirsiniz. Çağdaş bir görünüm arıyorsanız, şık ve minimalist bir şey isteyebilirsiniz. Şömineniz mevcut dekorunuzu tamamlamalıdır. Ev tarzınız eklektik ve birazcık cüretkar ise, geleneksel bir şömine muhtemelen yerinde görünmeyecektir.

    Neyse ki, her zevke hitap eden çok sayıda yoldam var. Şömineci Ankara bu konuda en iyi yardımcınız olacaktır.

    İdeal şömineyi bulmak için Ankara Şömine firmamızı arayın.

  2. #2
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2020
    Mesajlar
    79
    İtibar Gücü
    4
    Şömineler evi ne kadar güzel yapıyorsa aynı şekilde komidin modelleri de eve o derece renk katmaktadır. Castor mobilya ürünleri tercih edebilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 14-09-2019, 20:21
  2. 478 pin biosu o/c destekli ANAKART SEÇİMİ YARDIM Üstatlar
    By emrahgumus in forum Overclock & Modifikasyon
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 10-03-2007, 02:24
  3. W-LAN İçin Doğru Donanım..!
    By THE_CROW in forum Network ve Güvenlik
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 24-05-2006, 11:07
  4. Dijital eve doğru...
    By C@GL@R in forum Donanım Haberleri (Portal Haberleri)
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 15-08-2005, 14:17

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2