1-) BeRuby Tavsiyelerim!!

2-) BeRuBy Nedir?

3-) BeRuby Kullanımı

4-) BeRuby İndirim Kuponları

5-) PayPal Nedir?



İnternetten alışveriş yapmanın keyfi ve avantajları tabi ki kullanıcıları cezbediyor. Peki alışveriş yaparken bir yandan da para kazanma fikri kulağınıza nasıl geliyor. İlk başta eminim birçok kişinin dikkatini çekse de, sonrasında kafalarda oluşan soru işaretleri artabilir. Nasıl güvenebilirim ki ya da kesin bu da spam yapmaya çalışan bir şirkettir diye düşünmeye başlayabilirsiniz; ama bu yazıyı okurken ön yargılarınızı biraz geri planda tutmalısınız.

Beruby elde ettiği geliri kullanıcılarıyla paylaşan bir internet sitesi ve şu an 14 ülkede faaliyet gösteriyor. 2007′de İspanya’da kurulan şirket, 2012′nin son dönemlerinden itibaren de Türkiye pazarına adım atmış durumda.

Beruby CEO’su Miguel Acosta kendilerini “Cashback” adını verdikleri nakit para iadesi yapan bir site olarak tanımladıklarını söylüyor. Kullanıcıların, şirketin anlaşmalı olduğu online mağazalara Beruby’de yer alan linklerle girip, bu sitelerden alışveriş yapmasıyla gelir elde ettiklerini söyleyen Acosta, kullanıcıların yaptıkları alışveriş ve sayfa ziyaretleriyle hesaplarında para biriktirdiklerini ve bu parayı da PayPal hesapları üzerinden çekebildiklerini belirtiyor. Bu sisteme puan yerine para kazandıran bir online sadakat kartı demek mümkün.

Türkiye’de 110′dan fazla mağazayla çalışan Beruby’nin anlaşmalı olduğu mağazalar arasında Markafoni, Trendyol ve 1V1Y gibi e-ticaret şirketleri de bulunmakta. Acosta, Cashback sisteminin çalışma prensibini de şu şekilde açıklıyor: Kullanıcılar Beruby üzerinden bir otelden rezervasyon yaptırdıktan sonra, ödedikleri ücretin %6′sını Beruby’den komisyon olarak kazanıyorlar.
Anlaşmalı oldukları şirketlerden aldıkları komisyonları, kullanıcılarla paylaşan Beruby nin, en büyük dezavantajı güven problemi. Kullanıcılara hiçbir karşılık beklemeden para veriyor olmanın, karşı tarafta bir güvensizlik uyandırdığını söyleyen Acosta, bu noktada Cashback sistemini tüketicilere olabildiğince iyi tanıtmaya çalıştıklarını ve beraber çalıştıkları şirketlerle de bu konuda mümkün olduğunca şeffaf davranmaya çalıştıklarının üzerinde durdu.

Bunun yanında tüketicilerin çok büyük beklentiler içinde olmaması gerekiyor, yaptığınız harcamalar karşılığında bir maaşınız kadar para biriktiremeyebilirsiniz; fakat burada biriken parayla bir akşam yemeği yiyebilir ya da yine internet üzerinden başka bir ürün satın alabilirsiniz.
18 kişilik bir ekiple çalışmalarına devam eden Beruby’nin aylık 3 milyon ziyaretçisi oluyor ve sitede toplamda 2 milyon kayıtlı üye bulunmakta. Şirket dünya genelinde ise2000′den fazla mağaza ile ortaklaşa bir çalışma yürütüyor.

2012 yılında 10 milyon Euro’dan fazla bir satış hacmi yakaladıklarını belirten Miguel Acosta, kullanıcıların bakiyeleri 1 TL‘ye ulaştığı andan itibaren ödeme talep edebileceklerini de sözlerine ekliyor.

Şu anda İspanya, İtalya, Portekiz, Brezilya, Meksika ve Arjantin’de pazar lideri olduklarını da belirten Acosta, Türkiye pazarında yer almaktan heyecan duyduklarını ve gelişen teknolojiye hızlı bir şekilde adapte olan genç nufüs sayesinde Türk e-ticaret sektöründe de benzer bir noktaya ulaşmak istediklerini söylüyor. Şirketin orta vadeli planları arasında ise Beruby’yi kullanıcıların bir çok farklı açıdan kazanç sağlayabileceği (cashback, online kuponlar, bastırılabilir kuponlar, günlük fırsatlar vb.), hem online hem offline tüm fırsatların tek bir yerde toplandığı bir mecraya dönüştürmek yer alıyor.

Kullanıcıların Beruby üzerinden alışveriş yaparken dünya genelinde en çok tercih ettiği mağazlar ise Apple ve Hotels.com. Türkiye’de ise Markafoni, Morhipo, Yakala.co, 1V1Y ve Trendyol internetten alışveriş yapan tüketicilerin Beruby üzerinde en çok alışveriş yaptığı siteler arasında yer alıyor. İnternetten alışveriş yapan herkesin Beruby’yi kullanabileceğini söyleyen Acosta, şu an için erkek kullanıcıların kadınlardan daha çok alışveriş yaptığını söylese de, ilerleyen dönemlerde bu oranın eşitlenmesini beklediklerini belirtiyor. Siteyi kullanan kitlenin yaş ortalaması ise 25 ile 35 arasında değişkenlik gösterebiliyor.

Online alışveriş alışkanlığı olup bunu para kazanmaya dönüştürmek isteyenlerin ilgisini çekebilecek bir site olduğunu düşünüyorum. Kazanılan rakamlar belki çok büyük değil; ama zaten yapılan bir eylemin eksta bir kazanç sağlaması fikri sizin de kafanızda bir ışık yakıyor ve böyle bir sisteme inanıyorsanız Beruby’ye bir göz atabilirsiniz.
kazanmaya başlamak için aşağıdaki bağlantıyı yıklayın üye olun

http://tr.beruby.com/promocode/uYxjvF