Teknolojinin en son modasını ve akıllı telefonlarını meraklılarıyla buluşturan T.C'nin öncü operatörü Avea , son olarak Black berry 10 işletim sistemiyle çalışan akıllı cep telefonu serisinin yeni üyesi BlackBerry Q10’u ayda 33 Türk Lirası'ndan başlayan fiyatlarla son kullanıcılarıyla buluşturuyor.


Satışa çıkartıldığı ilk andan beri tüm dünyada ve Türkiye Cumhuriyeti'nde yoğun ilgi toplayan BlackBerry Q10’a sahip olmak isteyenlere Avea İletişim , siyah ve beyaz renk opsiyonlarının yanında 4 değişik teklifle kendi paketlerini yaratma ve seçme özgürlüğü de sunuyor. Avea Mobil müşterileri isterlerse internet paketi içerisinde aylık 78 Türk Lirası'na; ister herşey dahil paketiyle 123 YTL'ye, ister tarifeye ek aylık 33 TL'ye ya da 250 MB internet hediyesiyle birlikte 1.999 Türk Lirası peşin fiyatına sahip olabilecekler, kampanya için Avea İletişim blackberry q10 internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.




Blackberry Q10 çok şık tasarımının yanı sıra sahip olduğu özellikleriyle de akıllı telefon kullanımında yepyeni bir dönem açıyor.


Qwerty klavyesi, 3.1 inç boyutundaki dokunmatik ekranı ve çift çekirdekli 1.5GHz işlemci gücü ile çok daha pratik ve konforlu bir cep telefonu tecrübesi getiren Blackberry Q10, günlük iş takibini de oldukça rahatlatıyor. Blackberry Q10’un 8Mega Pixel kamerası ise otomatik odaklanma fonksiyonu yanında gün içinde dış ortam ve iç mekan çekimlerinde gece saatlerinde ise loş çekimlerinde büyük rahatlık sunuyor.